maanantai 3. elokuuta 2015

Elokuun puolella mennään jo!

Kuortaneella ollessa tuli kuukaisikin vaihdettua elokuuhun, mikä tarkoittaakin sitä että K O U L U! Hehkutukset ovat paikallaan sillä kirjaimellisesti vuoden tauon jälkeen palaillaan takaisin, mutta oikeastaan se on sen puolenTOISTA vuoden tauon jälkeen. Kohti tuntemattomaan siis hypätään pääedellä ja en todellakaan muista milloin viimeksi ollaan oltu yhtä jännittyneinä, innoissaan, mutta myös peloissaan. Aika vain kuluu niin nopeasti, että en oikein tiedä mitä tekisin. Pysäyttäisin tietenkin ajan jos voisin, mutta toistaiseksi joudun skippaamaan tämän vaihtoehdon. Siispä onkin ihan hauska kurkkailla että mitäs kaikkia kuvia onkaan jäänyt julkaisematta. Oi kyllä, niitä on. Paljon, mutta osa jääköön sinne kaukaiseen hämärään bittinurkkaukseen lojumaan.
 
8.7.2015a P7218285 25.7.2015a 25.7.2015b
// Toppi:Ivyrevel // Farkut:BikBok // Aurinkolasit:RayBan //

Vaikka todellakaan säillä ei ole hellitty, niin on niitä aurinkoisiakin päiviä onneksi mahtunut. Varsinkin tuo Ruissin aivan mieletön sää oli kyllä sellainen lottovoitto, että. Mutta eipähän ole harmittanut, kun töiden alettua on tullut vieteltyä sisällä päivät pitkät. Onhan se mielekkäämpää siellä olla silloin, kun katsoo ikkunasta ulos ja vettä sataa. Ei ole silloin sellaista hinkua ulos ja asioihin pystyy keskittyä. Muutenkin tuntuu, että vaikka aika onkin nopeasti mennyt, niin paljon on tullut saatua aikaiseksi. Ja onhan sitä todellisuudessa paljon asioita tullut tehntyäkin. Vaikka en niistä kaikista todellakaan blogiin kirjoittele, niin onhan tämäkin oikein oiva paikka tsekkailla aina, että no, mitäs sitä nyt oikein tulikaan duunailtua. Tuossa nimittäin yksi päivä tuli eksyttyä lukemaan niitä vanhojakin postauksia, muistelemaan. Voi että siitä ollaan muututtu ja ennen kaikkea kasvettu!

P7308353 IMG_6281 IMG_6258 IMG_6280
P7268307
 // Bleiseri:H&M // Mekko:Springfield // Kaulakoru:H&M //

Ja kuten alla olevasta kalenterista voi todellakin huomata, niin ei niitä "tyhjiä" päiviä ole oikein juurikaan ollut. Hyvä näin, sillä pitää olla meno elämässä, mutta toisaalta niitä ihan sellaisia omia päiviäkin pitäisi olla. Sen olen nyt alkanut saamaan iskostumaan siihen omaan päähän, sen, että sitä omaakin aikaa tarvitsee. Sitä aikaa jota vietät itsesi kanssa. Niinpä nyt elokuussa voisin panostaa siihen. Tosin, koulu ja työt alkaa.. No eiköhän se jotenkin saada hoitumaan. Tästä vaan kone kiinni ja nukkumaan ennen kuin pää kolahtaa kiinni koneeseen. Elokuun startti ainakin on täynnä aurinkoa ollut, joten hei, positiivista menoa kaikille!

P8038355 

P.S Eipä ole tainnut vielä blogin puolella hehkutella Zara Larssonia, johon olen aivan hurahtanut. Että sellainen villitys nyt Spotifyssa päällä... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!