sunnuntai 9. elokuuta 2015

♫♫♫♫♫

Kesäloma onkin jo takana päin, joten mikä onkaan sen parempaa, kuin listat top 10 kesäbiisiä? No, öö ei mikään. Itse ainakin luon kaikenlaisia muistoja, tunnetiloja ja ajatuksia biiseihin, joten varmaankin sen takia niitä tykkään fiilistellä pitkin vuotta. Tulee osasta biiseistä ihan kylmiäväreitäkin kuunnellessa. Siispä 10 biisiä, jotka saavat tämän kesän mieleeni, vaikka niistä osa edelleenkin siellä listoilla soi. Joten ei muuta kuin itse biisien pariin! Eivät todellakaan tule missään järjestyksessä, vaan ihan ylipäätänsä vain top 10.

9.8.2015


Löytyykös sieltä teidän listoilta jotain samoja? Muutama vanha biisikin päässyt tuonne joukkoon, mutta minkäs sille voi, jos vain on hyvä...

Aika jännittävillä fiiliksillä ollaan, sillä jo ylihuomenna mulla starttaakin koulu! Vitsit aika on mennyt nopeasti, vastahan minä sinne hain ja odottelin, että päästäänkö sitä kouluun vai ei. En tajua, miten voi jännittää näin paljon, varmaankin se että hyppää tuntemattomaan sekä ihan vain tämän tauon luoma jännitys. Mutta hei, jos ei sitten ennen tiistaita tänne ehditä, niin palaillaanpa koulun merkeissä. Varmasti tulee postausta nimittäin niistä ensimmäisistä päivistä. Nyt kuitenkin auringosta nauttimaan ja tästä chillistä sunnuntaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!