lauantai 18. tammikuuta 2014

sick of being sick


En ole ehtinyt tänne ollenkaan kirjoitella, mutta ei tässä kyllä oikein mitään kirjoiteltavaa ole ollut. Ollut nyt koko viikon kipeänä ja kuume tulee ja menee. Töissä sekä koulussa olen silti käynyt, mutta pitäisi tässä ehkä ottaa niitä välipäiviä enemmän, ei tunnu ollenkaan helpottavan. Ehkä sinne lääkäriin pitää sitten raahautua, jos ei ala pian helpottamaan.
Ajattelin tässä tulla nyt kuitenkin kirjoittelemaan, että olen ihan koukkuuntunut Waterloo Road-sarjaan. Katsonut Netflixistä jo kaksi tuotantokautta hujauksessa, vaikka yksi jakso kestääkin melkein tunnin. Olen joskus Yleltä aikaisemmin katsellut kyseistä sarjaa, tosin keskeltä, varmaan jostain neljännestä tuotantokaudesta. On vain niin koukuttava ja etenkin maailman täydellisin pari, Chlo ja Donte! Ikävä myöntää, mutta taidan sittenkin katsoa sarjaa vain heidän takiaan...
Suosittelen kuitenkin niin lämpimästi katsomaan! Muutamat kerrat on tämäkin jääsydäminen ihminen kyyneleen vieräyttänyt, draama sarja todellakin.
Video josta olen nyt puhunut, taitaapi mennä ensiviikon puolelle, mutta hei, enää muutama viikko lukiota tällä tytöllä jäljellä, sitten se on ohi! Okei, lukeminen kauppikseen alkaa silloin todenteolla ja onhan tässä kirjoitukset vielä ennen sitä, mutta silti. On sekin päätös yhteen lukuun, se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!