tiistai 14. tammikuuta 2014

Sweater by OnePiece

//Neule: OnePiece//

Eilen jo ohi mennen vihjasinkin, että tuli tilattua tuolta OnePieceltä jotain ja paketti oli saapunut. Tosiaan en tilannut sellaista JumpSuitea, vaan neuleen! Tuota neuletta olin tosin himoinnut jo pitkään pitkään ja nyt onnekseni se oli oikein reippaassa alessa. Muutenkin koko sivulla on alet menossa, tuokin neule oli jopa 80% alessa ja hintaa jäi 24e, kun oikea hinta oli 119e. Tietenkin mukaan lävähti kaikenmaailman muita kuluja, joten yhteensä maksoin neuleesta vajaa 40e. Ei paha päälle sata euroisesta neuleesta!
Rakastuin tuohon vähän erilaiseen "muotoiluun", nimittäin hihat ovat tosi kireät, mutta muuten neule on tuosta keskeltä löysä. Ja lämmin, ai että on kyllä lämmin neule ja mukava päällä! Taisin sitten löytää uuden suosikki vaatteen...
Itse tilasin kokoa S, sillä OnePieceni on sitä kokoa ja kuitenkin käsistä sitä lihasta löytyy. Neuleita on vielä muutama jäljellä, tosin kokoja M ja L, mutta mikäli se on se oma koko niin neuleeseen pääsee TÄÄLTÄ. Kannattaa kuitenkin katsoa muutakin tarjontaa, sillä OnePiecen muutkin vaatteet on ainakin omaan mieleen, sekä omaan tyyliin sopivia. Harmi vain, että hintaa niiltä löytyy, mutta juuri näin aleiden aikaan saattaa löytyä muutamia tärppejä.
Tilauksesta sen verran voin kertoa, että oli kyllä nopeaa toimintaa. Vajaa viikko taisi siinä mennä ja muutenkin todella vaivatonta. Minä siis tosiaan olen aika tunari, joten jos tilaus tältä tunarilta onnistuu, se onnistuu keneltä vain tahansa. Lasku tulee sähköpostiin ja sille on reippaasti maksuaikaa. Klarna, joka toimii myös Nellyn kanssa hoitaa tuon laskutushössötyksen ja muutenkin tilaus toimii aikalailla Nellyn kaltaisesti.

Täällä sitä ollaan kipeänä, yähh! Niin paljon olisi tehtävää, mutta ehkä tässä on yksi lepopäivä otettava välissä, jos vaikka menisi ohi. Toivotaan ettei ainakaan pahemmaksi mene...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!