lauantai 25. tammikuuta 2014

"Rakasta hiuksiasi"


Inspiroitumisen vuoro! Kuten täälläkin tullut esille, hiukset on minulle sellainen asia mistä olen ylpeä, vaikka en niiden eteen mitään oikein tee. Arvostus niitä kohtaan ei kuitenkaan ole huono, ei todellakaan. Rakastan hiusten laittoa, tosin muutaman kerran on tehnyt mieli ottaa hiustenleikkuri ja vetäistä kaljuksi. Onnekseni, niin pitkälle ei kuitenkaan ole tarvinnut vielä mennä! Huh, se olisi aika kamalaa olla kaljuna. Aiheesta eksyten, tämän postauksen aihe on varmaan aika selvä. Hiukset. Nyt siis paljon kuvia tiedossa, minua inspiroivista kuvista. Kuten varmaan huomaatte, pitkät hiukset ovat tällä hetkellä mieleen, näin ei tosin aina ole ollut, eikä varmastikaan tule olemaan. Kuitenkin antaa kuvien puhua puolestaan ja toivottavasti saatte niistä itselleen jotain irti.


//Kuvat Pinterestistä//4 kommenttia:

 1. Ihana postausidea! Mun omat hiukset on tikkusuorat eikä pituuttakaan ole hirveästi, joten voin vain haaveilla tollaisista ihanista kampauksista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siitä vaan kasvattamaan! Ja eihän ne suorat hiukset mikään este ole ja kyllä lyhyillekin löytyy vaikka mitä ihania kampauksia tuolta netin syövereistä (:.

   Poista
 2. Täällä toinen pitkiä hiuksia rakastava :) Itselläni ollut melkein aina pitkä tukka ja nyt olen koittanut enempi pitää sen paremmassa kunnossa ettei vain kasva huonokuntoisena loputtomiin :D Hah. Kampauksia olisi ihana tehdä mutta olen laiska opettelemaan ihanien lettikampauksien salat, kiharrinta toisaalta käytän liiankin ahkerasti ;) Mutta ihania ideoita näissä kuvissa!

  ~ http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/ ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne kampaukset loppujen lopuksi niin vaikeita ole miltä näyttää, mutta tosi on, että pitäähän niitä harjoitella ja vain tekemään ruveta (:.

   Poista

Kiitos kommentistasi!