keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Freedom

//Rodos 7/2005//

Kokopäivä meni ihan hujauksessa! Koeviikko alkoi tänään, joten hetken hengähdystä oli luvassa. Toistaiseksi... Aamu lähti hyvin liikkeelle, nukuin oikein pitkään ja hartaasti. Hui, olin paljon väsyneempi kuin olin luullutkaan! Siitä sitten meninkin tekemään itselleni pannareita aamupalaksi. TÄLLÄ helpolla reseptillä sain ne nopeasti aikaan ja masun täyteen. Nyt vasta alkoi nälkä tulemaan ja tästä menenkin ruokaa laittamaan, kun saan postauksen tehtyä.
Päivä siis kului aikalailla ehkä tylsästi, mutta jotenkin se aika vain katosi. Aloitin ensiksi tekemään vähän työ juttuja loppuun, jotka oli rästiin jäänyt. Nyt on taas kuin taakka harteilta otettu olo, paitsi että omanhuoneen siivous vielä odottaa. Ehkä jätänkin sen kuitenkin suosiolla huomiseksi.
Laitoin myös kesätyöpaikkoihin hakemuksia ja aikalailla niitä hakemuksia nyt lähti. Aluksi tuntui aika jotenkin tönköltä kertoa omista hyvistä puolista ja soveltuvuudesta työhön, mutta loppua kohden alkoi sekin tuntumaan luontevammalta. Päivitin myös CV:tä ja tein muutenkin kaikkea "aikuisten" juttuja.
Tuon ylhäällä olevan kuvan löysin, kun etsiskelin vähän papereita. Pääsee huoneen seinälle sillä tykkään kuvasta ja harmittaa hiema, etten löytänyt tuota kuvaa ennen minun ja Janinanan Rodos matkaa, sillä oltaisiin voitu ottaa samanlainen kuva, melkein 10 vuoden erolla! Tuo siis otettu Falirakin vesipuistosta, jossa Janinan kanssa käytiin kanssa nyt viime kesänä. Vuodet kyllä on vierineet, mutta tämä tyttö ei yhtään ole näköjään muuttunut! Tai ehkä vähän kasvanut...
Nyt kuitenkin syömään ja sitten taidanpa katsoa yhden leffan tai vaikka Waterloo Roadin jakson. Tai sitten vain uppoudun nettikauppojen tarjontaan ja kuolaan kaikkia ihania vaatteita. Jokatapauksessa pidän tämän päivän nyt koulu-vapaa-päivänä, huomenna sitten paluu kirjojen ääreen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!