maanantai 6. tammikuuta 2014

Joululahja saalis


Nopea postaus tässä, ennen kuin suuntaan perinteiselle loppiaisvietolle äidin vanhemmille. Meillä tosiaan on tuollainen pieni perinne aina loppiaisena mennä kahvittelemaan äidin vanhemmille. Paikalle saapuu myös äidin sisaren sekä veljen perheet.
Mutta siis nyt katsaus vielä jouluun ja lahjoihin joita sain. Osa ehkä puuttuu, en oikein enää muistanut tarkkaan puuttuiko jotain... Kuitenkin, lahjoja ei siis tullut kasoittain, kuten ehkä lapsena oli tapana ja paljon kirjekuoria sain (kirjekuori=rahaa).
Suklaata tuli aika paljon, kuten varmaan kuvistakin näkee. Ei siinä mitään, kyllä se kulumaan saadaan! Muutaman kuukauden ehkä kestävät, no ei, toivottavasti nyt pidempää, vaikka aikamoinen suklaahirmu olen, kun sellaiseksi rupean.
Kirjoja tuli kaksi ja yksi DVD, joka muuten tuossa joululomalla katsottiin perheen kanssa yhdessä. Niin hauska! Oi oi, tuli kyllä taas naurettua, tosin välillä tuli ehkä vähän naurettua äidille, joka ei ihan ymmärtänyt kaikkeja vitsejä. Ehkä hänelle suodaan tämä, etteivät kaikki nykyiset appit ole ihan hänen tiedossaan.
Vaikka onkin laihan näköistä tuo lahjan saanti, mutta rahaa tuli, joten parempi näin. Itse ainakin vihaan ostaa lahjoja, jos en tiedä mitä ostaisin. Turhat lahjat ovat, no turhia. Kuitenkin ollaan sitä ikää, ettei se määrä ole tärkein, vaan laatu.
Sain yhden sellaisen perinteikkään lahjan (jos nyt tuota ikiperinne suklaata ei lasketa), nimittäin hopeisen jälkiruokalusikan. Kaksi niitä itseasiassa sain, sillä oli nuo syntymäpäivät jääneet kummilla välistä. Sylikummeiltani siis sain lusikat, jotka ovat jo hyvässä tallessa rasioissaan.
Että tällainen joululahja saalis tänävuonna, tästä lähdenkin nyt sinne loppaiaisen viettoon ja huomenna alkaakin sitten koulu. Tässä taas vähän muistutukseksi, että niin myös alkaa lukeminen, joten saattaa blogin puolella taas vähän hiljentyä. On tässä kuitenkin muutakin ohjelmaa tiedossa ja enköhän ehdi tässä näin päivittelemään jossain väleissä ja myös niitä videoitakin tekemään, kun niistä on ilmeisesti tykätty.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!