lauantai 4. tammikuuta 2014

Marjut 20v.


Eilen oltiinkin sitten matkattu porukalla kohti Kirkkonummea viettämään Marjutin 20-vuotis syntymäpäiviä. Alkaa tosiaan ikävästi näyttää siltä, että siirrytään sen kakkosen puolelle, no eihän se voi nyt vielä NIIN huono juttu olla. Vai?
Marjut oli järjestänyt oikein kunnon tarjoilut meille. Ensiksi saavuimme Jennan ja Mimmun kanssa Jeren pienoisella kyytiavustuksella Marjutille ja meitä siellä odottikin nainen drinkkien kanssa. Ei mitään muistikuvaa minkä niminen drinkki oli kyseessä, mutta siis ihan oikeasti drinkki-kirjasesta Marjut oli drinkin loihtinut! Aika osuvaa, sillä tosiaan annettiin hänelle valmistujaislahjaksi se baariboxi.

//Jerellä oli vähän omat ohjelmat tiedossa...//


Ainoa ruoka, mikä Marjutilla oli vielä vaiheessa, oli bruschetat. Siinä sitten tyttöjen kanssa siirrytiin meidän emäntää auttelemaan. Oli kyllä aikamoinen työnjako tehty, kaikille löytyi jotain hommaa tehtäväkseen. Siinä vaiheessa Jere oli noussut lukaalistaan ylös ja tullut kameran kaappaukseen ottamaan kuvia ruoanlaitosta. Jossain vaiheessa sitten ovikellokin soi ja Martta saapui paikalle. Näin sitten olikin enää yksi henkilö karkuteilla, Kristahan se.

//Martta oli askarrellut Marjutille hauskan kortin. Muutama kaamea kuva minustakin oli sinne päätynyt, mutta mikäs siinä (://

//Martta&Jenna&Marjut&Krista&Mimmu//

Vihdoin se Kristakin sieltä saapui ja päästiin syömään! Oli kyllä melkoinen nälkä siinä, mutta onneksi Marjut oli loihtinut ruokia Jeren avustuksella. Ei muuta kuin ruoat lautaselle ja suuhun! Siinä sitä aikaa vierähtikin ruokia syöden ja rupatellen. Aika nopeasti ne ruoat taisi siitä huveta, vaikka aluksi ihan silleen "sivistyneesti" aloitettiin se syöminen.


Krista oli kehitellyt jonkin hauskan pelin, jota sitten suuntasikin syötyään kyhäämään meiltä piiloon olohuoneeseen. Vähän ainakin itse ehkä hieman "kauhulla" odotin, että mitäköhän on tulossa, mutta hauskan pelin Krista kehitti. Ihan tällainen yksinkertainen idea, ennustusta tulevalle vuodelle. Ainoastaan tarvitsi kynän, paperin ja mukeja, joista ei näkynyt läpi. Naurut siinä saatiin ja muutama tarinakin kehiteltyä. Osalle tuli ihan toteenkäyviä kuvia, osalle ehkä hieman kauhuskenaarioinen vuosi tulossa. Toivotaan että meidän kuvien tulkinta oli vain vähän harhaan johtavaa... Itselleni taisi tulla ainakin talo, ulkomaanmatka ja tuo happy eli iloista vuotta siis odotettavissa.


Loppuilta menikin siinä jälkiruokaa syöden ja olihan meillä drinkki-kilpailu, Krista ja Jenna vastaan minä ja Mimmu. Tuomareita oli kolme, Marjut, Martta ja Jere. Tappiollisesti voitto meni tuolle toiselle sektrotille, mutta toisaalta heillä oli ehkä enemmän hävittävää kuin minulla ja Mimmulla.
Jenna ja Krista jatkoivatkin siitä matkaansa takaisin Helsinkiin ja me muut jäimme sitten juttelemaan ja vielä viimeisiä ruokia syömään.
Oli kyllä todella hauskaa ja ei millään meinattu nukkumaan mennä. Kyllä se uni kuitenkin maistui ja aamulla vaikka tuntui virkeältä, huomasin kotiin päästyä, että oho, tulikin sitten nukuttua sohvalla. No, hyvä näin, univelkoja olisi vaikka muille jakaa.
Ensiviikolla alkaakin sitten arki ja aika peloissani odotan, sillä päivärytmi on tosiaan aivan kusinen tällähetkellä. Mutta kyllä se tästä, on sitä ennenkin aina selvitty loistavasti loppuun asti.

//Kristan&Jennan drinkki vs. minun&Mimmun drinkki//

//Lamppukuvia//
Päällä:
Huivi: BikBok
Toppi: Cool Story Bro.

//Sinkkuelämän tuottari 6//

Kamera tosiaan oli kerrankin mukana ja monen käteen se eksy. Erityisesti Mimmulta löytyi monia otoksia, joista nyt päässyt muutama ihan noin isollekin koolle mukaan, mutta tähän vielä tällainen oiva kollaasi. Kuvat otettiin, kun viimeistä myöhäistä (Kristaa) odotettiin ja nälkä alkoi painamaan.

//sipsi dipillä/nälkäinen minä/drinkki ainesosilla//
//pöydällä olleita kukkia/Mimmu/sydän kynttilä//
//Mimmun kännykän kuoret/Hay Day-addiktit/Mimmun taustakuva//


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!