keskiviikko 22. tammikuuta 2014

S/S14

//Toppi & hame: IvyRevel//Urheilutoppi: Bubbleroom//Housut: Nelly//Takki: Nelly//
//Lenkkarit: Asos//Hame: Nelly//Collegepaita: Nelly//

Tuli tässä eksyttyä lemppari nettisivuille ja ah, kevät mallistot on selkeesti jo tulleet, vaikka vielä alet onkin täydessä vauhdissa. Eihän sitä voinut olla niitä kurkkimatta ja tähän olenkin kerännyt ne parhaimmat, jotka tuonne kappiin hienosti soveltuisivat. Aika musta-valkoista (jälleen!), mutta muutama väripilkkukin löytyy joukosta. Nuo Niken Freet tulisi kyllä käyttöön, sillä uupuu aika pahasti lenkkarit ylipäätänsä. Ehkäpä laitankin tuosta Asokseen tilauksen, ehkäpä... Myös hameita kaipailisin, mutta jotenkin olen edelleenkin niiden kanssa todella arka. Toisaalta, ehkä "sitä oikeaa" ei vain ole tullut vielä vastaan! Ainakin nettikaupoissa näytti kevään mallistossa olevat hameet lupaavilta, joten ehkä niitä saadaan ihan kauppoihin. Muuten taitaa tilaus niistäkin lähteä tuonne netin puolelle. Kuitenkin vältän sitä, sillä tuo alaosan ostaminen minulle ei ole yhtä helppoa kuin yläosan ja mekon ostaminen. Tiedän, ainahan voi palauttaa, mutta vihaan sellaista ylimääräistä työ rumbaa. Kuitenkin laiskuus vie voiton aina!
IvyRevelin valkoista toppia olen katsellut jo pidemmän aikaa, nyt se löytyisikin ihan inhimillisissä hinnoissa, mutta taidan silti jäädä vain tänne ruudun toiselle puolelle sitä kuolailemaan. Tai sitten vain teenkin herätteen ja ostan, siinä toinen oikein loistava vaihtoehto, jota itse vahvasti kannatan.
Hirveästi alkoi nyt tulemaan näitä "ehkä jos sittenkin..." puheita, joten taidan jättää tämän tähän, muuten tili ammottaa pian tyhjyyttä, tätä menoa ainakin. "Nainen, ota itseäsi niskasta kiinni ja säätä!"
Muutenkin odotan kevättä innolla, sillä tämän kevään vaatteet ovat selkeästi enemmän sitä minun tyyliäni, mikälie se tyyli sitten onkaan. On totta, että rantautuu tämän "tavallisen kansan" keskellä myöhään ja alkaa tuo "sporttinen" olla kohta jo menneen talven lumia, mutta tavallista kansaa kun kerran ollaan, niin näillä mennään!


Vielä tällainen pieni nopea kooste siis viime päivistä ja itseasiassa viime viikosta. Meetwurstia on syöty, teetä juotu PALJON ja valmentamassa käyty usein. Ensimmäinen vapaa päivä tänään onkin sitten kahteen-kolmeen viikkoon ja sekin menee kouluhommiin pyhittäen (ainakin melkein...). Nyt menenkin ruokaa syömään ja Australian MasterChefiä katsomaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!