keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Black & Grey

//Ahkerat opiskelijat minä ja Martta//

Päällä:
Huivi: BikBok
Takki: Zara
Neule. OnePiece
Lapaset: H&M
Farkut: BikBok

//Sormukset: Gina Tricot, Kynsilakka: Mavala//


Olen vain niin rakastunut tuohon OnePiece-neuleeseen. Heti oli saatava kouluun päälle ja ai että oli lämmin! Täydellisyys, jos sanoisin. Sopi hyvin näihin viimepäivien kylmiin ilmoihin. Tässä kun kipeänä ollaan, niin lämpö on tärkeeä! Teetä on tullut juotua ja buranoita otettua, toivotaan nyt että tästä alkaisi parantumaan. Niin paljon kuitenkin kaikkea hommaa, ettei nyt vain sovi kipeytyä.
Tänään meillä kävi aivan Aku Hirviniemen näköinen entinen Märsky kertomassa opiskelusta jenkeissä sekä Englannissa. Oli aika mielenkiintoista kuunnella ja pakko myöntää, alkoivat nuo ulkomaat houkuttaa. Kuitenkin taidan ainakin toistaiseksi Suomeen jäädä, tai mistä sen tietää minne mennään? Muuten koulussa oli aika normipäivä, abitoimikunnan kokouksessa viimeisiä viedään ja tosiaan vajaa kuukausi penkkareihin! Aika on kyllä mennyt nopeasti, tuntuu siltä kuin vasta vähän aikaa sitten oli penkkarit. Ehei, uudet on jo tulossa. Ei millään jaksaisi odottaa, mutta kyllä nuo päivät menee nopeasti, joten kohta siellä rekassa taas ollaan ja heilutaan. Sitä odotellessa.
Nyt tästä lähdenkin kohti Kisistä kokoukseen ja valmentelemaan, yritän tämän viikon aikana saada videon tehtyä, mutta katsoo nyt miten jaksan. Eilen oli se tarkoitus tehdä, mutta koska oli aivan sängynoma, makailin vaan koko päivän kotona. Mutta jos ei tällä, niin ensi viikolla sitten (:.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!