sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Marjut täyttää 20v. vol2.


Eilen tulikin sitä lunta oikein kunnolla! En ihan ollut sellaiseen varautunut kun aamulla kotoa lähdin ajamaan kohti Kisistä converset jalassa ja nilkat paljaana. Onneksi suomalaisilla on niin hyvä tämä kylmän kesto kyky, että elossa ollaan.
Töissä vierähti aika ja sieltä sitten suoraan kohti lumimyrskyä ja Kristan kotia. Järjestettiin Marjutille yllärisynttärit, vaikka kerran jo naisen synttäreitä oltiinkin vietetty. Nyt porukkaa oli kuitenkin enemmän ja ita jatkui sitten LeBonkiin.
Kristan ja minun lisäksi ajoissa paikalla olivat Nelli ja Jenna. Heidän kanssaan siinä tarjottavia väsättiin ja koristeltiin kotia synttäri tunnelmaan. Eve saapui myös ja alkoikin siinä heti auttamaan. Ikuiset mattimyöhäset Mimmu ja Inna olivatkin sitten myöhässä, joten eivät olleet paikalla kun Marjut tietämättömänä saapui Kristalle. Taisi hetki siinä Marjutilla kestää ennen kuin oikein ymmärsi, eli onnistunut yllätys oli. Ylpeä on kyllä tuosta Marjutin poikaystävästä Jerestä oltava, kun jaksoi noinkin kauan pitää salaisuutta. Oli ilmeisesti ollut hänellä muutama hetki, kun meinasi paljastaa, mutta niin oli myös meillä. Ehkä se yllärisynttäreiden järjestämisen vaikeus onkin se yllätyksen pitäminen.
Tarjoilun kanssa oli vähän ongelmallista mietintää, mutta lopulta Krista päätyi erilaisiin naposteltava leipiin. Olivat muuten hyviä, mutta vähän siinä nälkä jäi... No, silti eli ihan yksinkertaista ruokaa ja vähän skumppaa. Katsottiinhan me siinä Putoustakin ja oli kyllä naurut taas vaihteeksi. Hyvällä porukalla siis oltiin ja hyvällä porukalla baariin mentiin. Hauska ilta oli, ja ihan aamuyöstä vasta kotiin saavuin. Nyt väsyneenä mutta hyvillä mielin menen tästä syömään ja töihin, halusin vain pikaisesti tulla vähän kertomaan eilisestä. Toivottavasti teillä on myös ollut hyvä viikonloppu ja uutta puhtia sitten taas tulevalle viikolla. Koulu työtkin tuolla odottavat, taitaa tosin mennä vasta töiden jälkeen tehtäviksi.. Onneksi koulu alkaa myöhempää, niin ehtii niitä hommia sitten huomennakin hoidella. Mutta nyt, ruokaa!


2 kommenttia:

 1. Sul on tosi kiva blogi ja upee banneri! :)

  http://dobbybefree.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon (: Tykkään itsekin tuosta bannerista, niin kesä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!