maanantai 23. joulukuuta 2013

Sneak Peak


Joulukiireltä tännekin pikainen piipahdus ja vähän kurkkausta minun huoneeseeni. Sellaista kunnon huone postausta en voi/kehtaa tehdä, sillä huone ei ole vielä valmis. Tosiaan parivuotta sitten muutettiin omakoti taloon, joka oli remontin tarpeessa. No, remointointi taitaakin olla sitten sellainen ikuisuus projekti, joten saa nähdä ehtiikö huone edes valmistua ennen kuin muutan pois kotoa. Se jää nähtäväksi...
Kuitenkin päätin nytten näin joulusiivouksen kunniaksi vähän räpsiä kuvia huoneesta sieltä sun täältä. Kuten jo ensimmäisestä kuvasta huomaa, ei tuo kalustus oikein ole vielä kohdillaan. Kuitenkin tällähetkellä huone on parhaimmassa mahdollisessa ulkomuodossaan ja viihdyn itse täällä. Projektina olisi tehdä itse muutama taulu, jossa olisi kuvia läheisistä vuosien varrelta sekä sellainen "inspiraatio" taulu, jossa olisikin sitten lehdestä leikattuja juttuja. Toistaiseksi kuitenkin huoneen ovi, sekä kirjoituspöydän hyllykön ovi saavat hetken aikaa kelvata. Kuten mainitsin jo, ikuisuus projekti.
Unelmana olisi kokonaan valkoiset huonekalut, vaatehyllykkö/-lipasto sekä kirjoituspöytä sitä ovatkin jo ja sänky odottaa vain maalausta. Sopivat tuolit pitäisi hankkia, nyt nimittäin huoneessa meidän kauan kauan sitten olevasta kodista tuodut ruokapöydän tuolit. Eivät hääppöiset.
Joensuusta tullessani olin ilokseni huomannut, että vanhemmat olivat siirtäneet vanhan sohvamme minun huoneeseeni. Sohvaakin siis odottaa päällystys, sillä nyt siinä on aika järkky harmaa kangas. Kuitenkin kelpaa oikein loistavasti, vuodesohva kun on, niin ehkä niitä yökyläilijöitä voi pikku hiljaa alkaa pyytämään tänne...
Enpä oikein osaa kauheasti muuta kertoa, kuvat taitavat tässäkin tapauksessa puhua enemmän puolestaan. Ainoa ehkä sellainen jonka nyt huomasin puuttuvan ja jota oikeasti tarvitsisin, olisi joku järkevä systeemi mihin saisin koruni. Noin siistinä se ei tule pysymään, hyvä jos edes joulun ylitse. Täytyy ehkä joulun jälkeen suunnata vähän sisustus etsintöihin.


+ Nellyllä menossa VIP-alet ja ilokseni huomasin, että tuo Tiger of Swedenin mekko oli 50% alessa! Ja vielä löytyi minun kokoani! Oli pakko laittaa tilaukseen, nyt vain peukut pystyyn, että sopii ja näin olisi ylppärimekko hankittuna. Onko edes mahdollista?

++ Vielä ehtii ehdottaa Vuoden 2013... kategorioita/juttuja/yms. TÄNNE vain ja ehdotuksia kehiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!