perjantai 20. joulukuuta 2013

Pipari arkkitehti


Jouluun enää muutama päivä ja täällä ainakin on ihan hullu tohina menossa. Joulu kiireet ovatkin olleet syynä blogin hiljaisuuteen. Kuitenkin lahjat on nyt ostettu ja piparit koristeltu, kuitenkin tehtävälista tuntuu jatkuvan loputtomiin...
Eilen menikin melkein koko päivä tuota piparkakku taloa tehden ja koristellen. Ei sitä ehditty kokoamaan, mutta viikonloppuna se olisi tehtävä. Menee kyllä ihan mukavasti tällä kärsimättömällä tytöllä patajumiin, kun yrittää piirrellä talolle kaavoja. Ei kyllä arkkitehtuuria tästä tytöstä tule! Kauhulla odotan tuon talon kokoamista, kun tuossa koristelu vaiheessa selvisi, etteivät kaikki palat ole ihan sitä mitä pitäisi olla.. Eiköhän tuosta kuitenkin sokerikuorrutteiden voimalla selvitä, koristeita vain rakokohtiin, niin hyvä tulee.


Pitkästä aikaa tuli joulukirkossakin käytyä koulun kautta. Hieman on kyllä harmittanut, kun meidän koululla on aina tuo kirkko ollut iltaisin ja kun tosiaan melkein halleilla asun, niin en niihin ole päässyt. Nyt kuitenkin oli aamulla ensimmäistä kertaa tuo kirkko ja sinne siis Martan kanssa kirjaimellisesti raahauduttiin klo. 9.00. Siis, miten tässä on nyt näin käynyt, että 9.00 aamut ovat yhtä tuskaa? Tai no, itseasiassa ne 10.00 aamutkin ovat jo. Ennen oli luksusta, jos kouluun tarvitsi mennä vasta 10.00... Abilife.
Kaameaa oli kyllä katsoa noita joulumarkkinoita, sillä yksi ja tärkein asia puuttui. Lumi. Ei taida tänä vuonna tulla valkeaa joulua tänne, se siitä pienestäkin joulumielestä. Ei taida tämän tytön pääkoppaan sitä joulua tänä vuonna tulla, katsoo sitten onko edes fiilistä joulu aterialla.

P.S Inksu minulle tämän biisin kertoi ja nyt se sitten soikin koko ajan... Sanat ei ehkä ole mitkään laadukkaat, mutta tuoa biitti tai mikälie onkaan on aivan loistava!
P.P.S Vielä ehtii laittaa Vuoden 2013 ehdotuksia TÄNNE! Aikaa on aina 24.12 asti ja ei se nyt ole vaarallista jos menee vähän sen jälkeenkin (:.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!