perjantai 6. joulukuuta 2013

Aamusta aamuun

Unique-kuva:
Ilona/Jenna/Annis
Riikka/Minä/Inksu

Valkku-kuva:
Mimmu/Jenna/Aksu
Minä/Inksu

Marjutin YO-juhlista kuva, Kaivolle lähdössä:
Minä/Martta/Mimmu/Marjut/Krista/Aksu
(Miko/Jere)


Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille ja vielä onnea uusille ylioppilaille! Eilisestä selvitty ja tuntuu että päivä vain hurahti silmissä. Aamulla käväisin vetämässä treenit, josta lähdinkin juoksu jalkaa kohti koulua lakitustilaisuuteen. Vaatteiden sekä meikin laitto tapahtui ennätysvauhtia ja hiukset olivat mitkä olivat (järkyttävät) tai no, ei ne nyt ihan NIIN kauheat olleet, mutta kuitenkin. Onneksi itse viralliset juhlat olivat vasta edessäpäin joten ei hätiä mitiä.
Koululla juhlassa aikaa vierähtikin ja kakut käytiin nassuun ottamassa. Oli kyllä yllättävän hyvää kakkua, ihmettelin miksi en viime keväänä ollut kakkua syömässä, no varmasti sen takia, että niin minuutti aikataulu oli silloin. Nyt ei kuitenkaan ollut vaan koulusta siirryttiin Mimmun ja Aksun kanssa Kristan matkassa Kristalle. Marjutin lahja kasattiin, syötiin vähän ruokaa alle ja itsemme laitettiin taas juhlakuntoon. Aksu siitä häippäsi äitinsä mukaan ylppärijuhliin, kun me jäimme vielä lahjaa tekemään. Oli siinä alussa Marttakin mukana ollut, mutta poistunut paikalta pakkaamaan mökkireissua varten. Kuitenkin, Kristalta lähdettiin kohti Jennaa. Vastoinkäymisten takia päädyttiin Jennalle Mimmun kanssa kahdestaan, kyllä se Kristakin tiensä sinne löysi.
Jennalta Marjutille Jeren kyydissä, sieltä sitten juhlintaan Kaivolle. Lyhyesti sanottuna oli niin hauska päivä! Kyllä siinä itsellä välillä oli hermot kireänä, mutta niin taisi itsekullakin olla. Kuitenkin aivan loistava päivä ja väsyneenä rojahdin sängylle. Ei ihme, olihan siinä tullut taas aamusta aamuun reissailtua paikasta toiseen ja nähtyä taas kavereita siellä sun täällä. Karri Koiran ja Ruudolfin keikalla Leijonakuningas-laulu vei ainakin toistaiseksi äänen, mutta takaisin se on tässä pikkuhiljaa tulossa. Jäätävä nälkä on vain koko ajan, koskakohan sitä oppii että sen baarinjälkeen on pakko syödä??Tänään sitten ollaankin kotona ja vietetään hyvän ruoan merkeissä rauhaisaa koti-iltaa perheen kanssa. Ohjelmaan kuuluu vakio Itsenäisyyspäivän vastaanoton katselua sekä perheen miehet uhkasivat katsovansa Tuntemattoman sotilaan. Olen ehkä "epäisänmaallinen", mutta en ole koskaan kyennyt katsomaan Tuntematonta sotilasta loppuun. Monesti olen yrittänyt ja monesti epäonnistunut, joten tässä sitä ollaan...

P.S Mahtavia ehtokusia Vuoden 2013... on tullut jo, mutta lisää saa laittaa TÄNNE. Kiitos kuitenkin vielä kaikille, jotka ovat pääkoppaansa vaivanneet kaikkien noiden asioiden keksimisellä (:.

2 kommenttia:

  1. Hahhah kiva toi laatikko! Söpö! :)
    http://jennariikkas.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!