perjantai 27. joulukuuta 2013

Liisa Vitali


Joulu 2013 on nyt takanapäin ja katse on suunnattu uuteen vuoteen. Joulu oli taas tänäkin vuonna aika härdelliä, ensivuodeksi voisin ottaa ihan realistiseksi tavoitteeksi olla jossain muualla kuin kotosalla. Ihan vain vaihtelun vuoksi, vaikka pidänkin joulun viettämisestä perheen kanssa.
Hirveästi ei kuvia ole otettu, tuli enemmänkin keskityttyä siihen itse viettoon kuin kuvailuun. Lahjoistakin tulee sitten ihan erikseen oma postauksensa joko videolla tai kuvilla, saa nähdä miten tästä lähtee sitten arki kulkemaan.
Toinen kuvista on otettu meidän olohuoneen pöydän yhdestä "osiosta". Neljä osiota siinä on ja näin joulun kunniaksi koristelin yhden niistä jouluiseksi. Kolmas kuva ei oikein tarvitse hirveästi muuta sanottavaa... Tehtiin siis piparkakku talo ja yhden yön se kesti, ennen kuin tapahtui romahdus. Tämä kostea ilma ei sovi leivonnaisille! Muutenkin olisi tuo sade voinut jäädä pois, ei sitä joulu tunnelmaa oikein ollut.
Itse aatosta lyhyesti. Aamulla lähdettiin käymään haudoilla ja tämä oli varmaan helpoin hautakierros ikinä! Ei tarvinnut niitä hautoja etsiskellä ja pohtia, onkohan tuon kinosrivistön alla hautoja. Ainoa hankala oli tuo itse kynttilöiden sytytys, varsinkin Hietaniemen hautausmaalla. Onneksi lyötiin viisaat päät yhteen ja tehtiin sateevarjoista sellainen suoja niin saatiin hautoihinkin kynttilät.
Haudoilta tultiin kotiin ja alkoikin sitten ruokien valmistus. Tosiaan tänä vuonna jäi tuo joulupuuro välistä... Onneksi koulussa oli sitä ehtinyt saada niin ei se nyt hirveästi meitä haitannut. Sitten tulivatkin vieraat syömään meille ja siinä sitten menikin se aatto, syöden ja lahjoja avaten. Suvun nuorimmat olimme me Markuksen kanssa, joten ei sellaista "lasten joulua" oikein ole ollut tässä muutamaan vuoteen. Enemmänkin se aika kuluu siihen syömiseen, kuin lahjoihin.

Päällä:
Bleiseri: H&M
Sininen Paita: Springfield (viro)
Farkut: BikBok
Kaulakoru: Liisa Vitali (saatu)
Sormukset: Gina Tricot
Korvakorut: Glitter


Joulupäivä vietettiin ihan perheen kesken kotosalla. Oli kyllä aika väsynyttä porukkaa, joten ihan vain elokuvia katsellen meni se päivä. Jouluruokaa syötiin ja alkoi jo minua ja isää vähän tökkimään. Tapanina kuitenkin se ruoan syöminen jatkui, tuntuu aivan siltä, etteivät ne astiat tyhjene ikinä! No, tehtiin perheen kesken viisas päätös, ei enää jouluruokaa.
Illemmalla mentiin sitten kummejeni luokse ja sinne kerääntyikin sitten äidin perhe. Kahvi hetki oli enemmänkin ja siinä osa glögiä juoden sekä tietysti joululeivokset pöytä täynnä vaihdeltiin kuulumisia. Muutama lahja sieltäkin lähti mukaan, ei oikein tuo pukki taida ikinä oppia...
Blogger teki taas ihmeitä tuolle kuvalle, mutta siis kyseessä on hopeinen Liisa Vitalin suunnittelema kaulakoru. Sain sen syntymäpäivälahjaksi mummilta muutama vuosi sitten, enkä ole sitä tullut käyttäneeksi. Nyt kuitenkin muistin tuon korun, tai oikeastaan se löytyi paremmalle paikalle siivouksen yhteydessä ja näin myös minun kaulaani. Liisa Vitalin koruja löytyy aika monesta korukaupasta ainakin netistä, omia nettisivuja ei ole...

Tästä sitten lähdenkin pian tapaamaan vanhoja joukkuelaisia, kauhulla katselen tuota ilmaa. Pitää varmaan hakea kellarista purjelauta. Hehehee....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!