lauantai 21. joulukuuta 2013

Hobitointia

Kuva bongattu Kristan Instagramista @krissemilia

Eilen näinkin sitten Krista seurana tuon uuden Hobitti elokuvan. Oli muuten todella hyvä, ainoa miinus oli se, että loppui ärsyttävän kesken. No, se onkin se markkinointi kikka, mikä saa ihmiset tulemaan katsomaan seuraavankin elokuvan, aivan kuin se ei olisi itsestään selvyys...
Aluksi käytiin hakemassa leffa liput ja jo melkeinpä kovaa vauhtia perinteeksi muodostunut "ennen elokuvaa susheilu" tapahtui siis poikkeuksetta tälläkin kertaa. Suunnatiin siinä Tennispalatsin lähellä olevaan Sushi+Wine paikkaan ja joka kerta ihastelen sitä, kuinka rento ja sellainen lämminhenkinen paikka on. Vaikka ehkä hintataso onkin sitä kalliimpaa, niin ei kyllä tarvitse pettyä, ei todellakaan.
Mahat siis sopivan täysinä katse kohti elokuvaa. Leffa eväät tietysti mukaan siinä välissä, eihän elokuviin voi ilman matkaevästä mennä? Tuli tosiaan siinä mainostaukojen aikana jo melkein vedettyä leffaherkut, mutta mikäs siinä. Elokuva olikin sen verran toiminnan täytteinen, että ei siinä oikein syödä malttanut.

Tänään onkin sitten koko päivä mennyt siivoten ja muita jouluaskareita tehden. Alkaa tässä jo pikkuhiljaa toivoa, että tuo joulu olisi jo takana päin, mutta näillä mennään. Kaiken huipentaa se, että taidan olla tulossa nyt oikein kunnolla kipeäksi, saa nyt nähdä. Toivottavasti ei, sillä olisi vaikka mitä tehtävää ja tietysti itse jouluna on aika kurjaa olla kipeä. Onhan tässä nyt vielä jouluun aikaa, joten peukut siis pystyyn (:.+ Oli muuten hauskaa nähdä itsensä lehdessä! Ne jotka Demi-lehteä lukevat, saattoivat bongata tutut kasvot sieltä ja kyllä, minähän se siinä. Juttu löytyy siis tammikuun Demistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!