maanantai 16. joulukuuta 2013

Ruokailua Joensuussa

Hotelleissa parasta on ehdottomasti aamiaiset!

Joensuussa olimme Cumulus-hotellissa, jossa toimi alakerrassa ravintola Martina. Olin aikaisemmin Jyväskylässä käynyt Martinassa syömässä ja ruoka oli silloin aivan loistavaa. Niin myös tällä kertaa! Kyseessä siis italiailasityylinen kohtuuhintainen ravintola, jos jollekin tuntematon konsepti. Ravintolan sivuille pääsee TÄÄLTÄ. Itse tilasin carbonara pastan ja Inksu otti pestopastan, jota olin itse jo Jyväskylässä syönyt. Jälkiruoaksi päätin kokeilla tiramisua. Suomessa en ole oikein hyvää tiramisua saanut mistään, tai en ainakaan muista saaneeni... Italiassa olen syönyt aivan loistavaa ja itsekkäänä pidän myös omatekeleestäni. Tämä oli kuitenkin itseasiassa ihan hyvän makuista, mutta silti, alkuperäinen Italia voittaa kyllä ihan mennen tullen maun suhteen.
Lauantai-iltana oltiin molemmat aivan kuolleita ja mahat täynnä joten loppu ilta menikin ihan vain hotellihuoneessa X-Factoria katsoen. On tuo USA kyllä aivan omalla tasollaan, ei voi kun ihastella kuinka loistavia laulajia siellä oli loppumetreillä. Inksu on X-Factoria seurannut, minä olen enemmänkin katsellut sitä silloin tällöin, miten nyt on ehtinyt. Erityisesti pariskunta Alex ja Sierra ovat aivan ihania! Suosittelen etsimään YouTubesta heidän videoitaa, sillä kyseessä on siis duo, joka on oikeastikin pariskunta! Kunnon tunnelataus siis heidän laulussaa, että tuli oikein kylmätväreet.

Tähän loppuun vielä muistuttelisin, että Vuoden 2013... saa laittaa vielä n. viikonajan eri ehdotuksia tulemaan. Postaukseen pääsee TÄSTÄ tai sitten voi ehdotuksensa tähänkin postaukseen laittaa kommentiksi.

2 kommenttia:

  1. Nam mitä safkaa!! Kauhea nälkä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä aika loistoruokaa, suosittelen! Joo, täällä kanssa yksi nälkäinen....

      Poista

Kiitos kommentistasi!