torstai 12. joulukuuta 2013

Hätäherätys


//Kuvat 2011 @Italia//

Tänään oli taas niitä aamuja, kun herään aivan hätäisesti 10 min. ennen kuin pitäisi olla bussipysäkillä. Ihmeellä kuitenkin tämä tyttö bussiin ehti ja näin ollen kouluunkin ajoissa. Buja! Luulin kyllä jo, että nämä hätäherätykset olisivat olleet takana päin, mutta eivät näköjään. Jollain tavalla olin sen herätyskellon sulkenut unissani ja tyytyväisenä unia jatkanut. No kuitenkin onni onnettomuudessa ja hyvä, ettei ollut mikään super kriittinen tilanne.
Viikonloppuna on siis tosiaan lähtö tuonne Joensuuhun koulutukseen ja kauhulla katsoin tilitietoja. Ei hyvältä näyttänyt, mutta onneksi palkaa tuossa pian tilille rapsahtaa ja muutamien takaisin maksut sieltä puuttui. Mutta silti, raha vain katoaa! Tässä onkin heti vuoden 2014 alussa otettava käyttöön säästö suunnitelmani, peukut pystyyn että toimisi. Tässä lomamatkoja katsellen alkaa kiperästi motivaatio säästämiseen kasvaa, muutaman hyvän matkakohteen olen tässä jo ehtinyt bongailla...
Tästä lähdenkin taas koulukirjojen kimppuun, englannin YO-vihko tehtävä ennen kuin matka jatkuu töihin. Pakatakin tässä pitäisi, sillä huomenna suuntaankin varmaan koulusta suoraan töihin josta sitten pinkaistaan kiireessä junaan Inksun kanssa. Stockmannillta tai Stadiumissa pitäisi ehtiä piipahtaakkin. Tosian tämä hajamilinen tyttö hävitti Niken mustaturheiluliivit jonnekin päin tuona 5.12. hulinana. Todennäköisesti ovat päätyneet Kaivohuoneelle, sillä melkein kaikista muista paikoista on jo tullut etsittyä. No eipä siinä mitään, itsepähän hävitin, itse saan siis myös uudet maksaa. Näin se menee.P.S Jouluun 12 päivää, pitäisikö tässä alkaa lahjoja miettimään? Yleensä olen aika viimetingassa ostelemassa niitä, löytyykö sieltä ruuduntakaa sieluntovereita, vai olenko ainut tälläinen itselleen ylimääräisen stressin aiheuttaja?

2 kommenttia:

 1. Ihana blogi! tää ulkoasu on aivan upea :) ja huippuja nuo kaikki kuvat! Tekee mieli heti jonnekin lämpimään :)
  http://training-diaries.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon (:. Ja niin tekeekin, alko itselläkin tulla kunnon matkafiilinki...

   Poista

Kiitos kommentistasi!