keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Pähee pipo


athletic & classic
leather and neon outfit
red & black & goldHihii, tässä tehnyt muutamia kollaaseja tyyleistä, jotka on nyt kummitelleet mielessäni. Erilaisia löytyy siis, mutta ajattelin tässä teillekin jakaa näitä. Inpistä hakenut muutamista noista muuhunkin pukeutumiseen, mutta kyllä nuo kokonaiset asukokonaisuudet tämän tytön päälle kelpaisisivat. Itse olen kuitenkin kollaasit tehnyt ja niihin noita kuvia laitellut, kuvat vähän sieltä sun täältä, mutta jos löytyy jotain mieleistä, niin voin tuotteet erikseen laittaa vaikka kommenttiin vastaukseksi (:. Kaikille pitäisi siis löytyä osto paikka! Tälläinen pikapostaus siis oli kyseessä, mutta ehkä tässä kuva kertoo enemmän kuin 1000 sanaa. Joten löytyykö teiltä joukosta lemppareita, jotka miellyttää silmää? Itsellä tuo neonvihreä pipo on kyllä aika päheä!

Huomenna onkin sitten juhlintaa, sillä kavereita valmistuu. En siis pääse postailemaan, mutta Itsenäisyyspäivänä yritän päästä koneenkin äärelle piipahtamaan... Kuitenkin hyvin voi laittaa ehdotuksia tulemaan Vuoden 2013... joko tähän kommenteihin tai itse kyseiseen postaukseen, johon pääsee TÄÄLTÄ.

P.S Käytiin Mimosan kanssa tänään syömässä Forumin yläkerrassa siinä Wok-paikassa. Oli kyllä niin hyviä dumplingeja (=mykyjä)! Nami nam. Otin kana-kasvis maapähkinämajoneesilla. Suosittelen! Hintakaan ei ollut paha, olisiko ollut 9-10 euron luokkaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!