torstai 1. joulukuuta 2016

TrendWalk, lupa inspiroitua

Yhteistyössä Istrumentariumin kanssa:

instru instru_parempi

Logokuva: Sanni Riihimäki

Marraskuu on viilettänyt ohitse sellaisella vauhdilla, että eihän tässä meinaa perässä edes pysyä. Paljon on mahtunut kuukauteen silti ja tuntuu siltä, kuin olisin ikuisuus sitten ollut käymässä Indiedaysin Inspiration Dayssä. Tästä päästäänkin hyvin postauksen aiheeseen, nimittäin Instrun piste oli tuona päivänä aikalailla näkyvä. Siellä itsekin vietin aikaa laseja ihastellen, vaikka itsellä niille ei ole käyttöä. Olen kuitenkin sen verran "lasifriikki", että aina sellaiset on pakko saada nenälle. Ehkä sen takia omistan monet aurinkolasit...

Instulla on ollut käynnissä TrendWalk-kamppanja, joka oli tuona päivänä myös vahvassa asemassa. TrendWalk-kamppanja nappaa inspiraatiota muodin kaupungeista, Lontoosta, Milanosta sekä omasta suosikista eli Pariisista. Ei siis mikään ihme, että Pariisin pisteestä nappasinkin Heritage-brändin lasit päähän. En oikein osaa sanoa oliko nuo juuri ne parhaat minulle, mutta pistivät heti silmään. Jotenkin tuo muotoilu nappaa ja muistuttavathan ne kovasti rakkaita RayBaneja. Ja muutenkin pidän tuosta mallista paljon, sellaisesta pyöreähköstä. Kulmikkaat tai kissamaiset eivät oikein minusta sovi siihen "omaan tyyliini".

Kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa TrendWalk:in sivut, sieltä löytyy 9-osainen minisarja, jotka itse katsoin kaikki putkeen melkein huomaamatta! Hyvät snäckit siis esille ja nauttien. Lisäksi, koska koskaan ei voi inspiroitua liikaa (varsinkin kun mietiskelee niitä joululahjojakin *vink vink*), niin kattaa käydä myös katsomassa tämän vuoden trendit Instrumentariumin sivuilta. Varoitan kuitenkin, että sinne jumittuu hyvinkin helposti, jopa minä jolla laseja ei ole!

sunglass_collage

// Dior //
// RayBan / RayBan //

Vaikka en laseja itselleni hommaisi, eksyin kuitenkin tutkailemaan silmälaseista inspiroituneena aurinkolaseja. Virhe. Ai että siinä oikein hullaantui ja erityisesti yhdet Diorin lasit jäivät pahasti mieleen. Muistuttavat todella paljon aurinkolaseja, jotka minulla oli Ruotsin matkalla mukana. Olivat itseasiassa kaverin lasit, jotka olivat siinä kiireessä jääneet minulle otsaan. Kuten sanoin jo, lasit katoavat aika usein minun silmille. Pyöreys, paksut sangat paikoitellen ja jotenkin sellainen yksinkertaisuus nappaavat. Ja erityisesti peililasit, parasta on nimittäin se, kun voi tiirailla lasien takaa, eikä kukaan näe. Stalkkeri täällä hei...

Mitkäs on ne teidän suosikki lasit? Entä löytyykö sieltä muita, joilla on vähän ehkä ärsyttävä tapa viedä aina toisilta ne lasit omalle nenälle?

2 kommenttia:

  1. Ah noi Diorin ja Hilfigerin aurinkolasit! Sulaa täydellisyyttä :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, on kyllä. Ei pitäisi edes katsella noita...

      Poista

Kiitos kommentistasi!