maanantai 28. marraskuuta 2016

Maanantai ja Mini Taco Tubs

28.11.2016a

Ylläolevat tuotteet saatu Santa Marialta

28.11.2016b 28.11.2016d 28.11.2016e

Ei ole mikään salaisuus, että minun ja Inkan ihan ykköslempparit on tortillat. Niitä ei vielä olla kyllätymiseen asti ehditty syödä, mutta tuntui ihan hauskalta testailla perus lättyjen sijaa noita Santa Marian Mini Taco Tubeja. Viime maanantaina pistinkin sitten kokaten ja kun Inka kampaajalta saapui, niin oli pöytä jo koreana. Vaimomatskua? Attekin oli saanut kunnian liittyä meidän seuraan ja myöhemmin vielä parvekkeen kautta saapui melkeinpä naapurissa asustava Mauri. Ja ai että oli hyvää! Kaikille kyllä näytti maistuvan enemmän kuin paremmin ja tuubitkin katosi ihan hetkessä.

Guacamolesta on ehkä minulla tullut tässä nyt viimeisinä vuosina semmoinen heikkous. Se ja nachot, ai että! Itsetehty on luonnollisesti aina parempaa, mutta eihän sitä aina jaksa alkaa vääntämään. Puhumattakaan siitä, että onhan se avocadon hinta monesti aika tyyris. Nyt oli kuitenkin ihan niiden aitojen avocadojen aika, kaksi niitä murskaksi ja sekaan Santa Marian Dip Mix. Aikaisemminkin on tullut joskus käytettyä ja kyllä toimii! Kulho meni aivan viimeisiä muruja myöten tyhjäksi.

Illalla vielä tein vuoden ensimmäiset joulutortut ja Inka pisti glögiä tulemaan. Sanoisinko että aikalailla täydellisyyttä hipova maanantai tuli vietettyä. Mikä sen parempaa kuin hyvä ruoka ja sitäkin parempi seura? Taidettiin joku leffakin siinä katsoa, mutta aikalailla puhumiseksi se taisi mennä. Ei mikään yllätys sinäänsä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!