tiistai 8. marraskuuta 2016

#BID2016

7.11.2016f 7.11.2016
7.11.2016a 7.11.2016c 7.11.2016d 7.11.2016b

Huhhu, jälleen oli lauantaina Indiedays Blogger's Inspiration Day ja oli kyllä melskettä. Tällä kertaa sain seurakseni Emmin, johon oli edellisellä kerralla SAGAn pisteellä törmännyt. Jännää miten tuolla "blogimaailmassa" ihmiset on kyllä avoimia tutustumaan ja lähtee ehkä juuri rohkeammin höpöttelemään ihmisten kanssa. Onhan tuo "maailma" semmoinen yhdistävä tekijä ja ei tarvitse miettiä hermostuuko se toinen, kun niitä kuvia räpsii siinä oivan tovin.

Paikkana toimi Brunon Konepaja ja noh, pienoisten kiertelyjen kautta sinne sitten lopulta löydettiin. Nämä on näitä hetkiä kun itse mietin, että olenko tosiaan asunut koko ikäni Helsingissä? Pistän kuitenkin kaiken huonon suuntavaiston piikkiin ja kyllähän sitä tulee silti aina perille löydettyä. Ja seuraavalla kerralla ei ikinä löytämisen kanssa ole ongelmaa. Aina se eka kerta.

Mitä sitten jäi käteen? Paljon inspiraatiota, sehän nyt on sanomattakin melko selkeää. Päällimmäisenä mieleen jäi kummittelemaan Vilan roosan-nude bomber ja muhkea harmaa neule, Max Factoryn pisteellä kaunis ripsiväreistä koottu tarjotin, SantaMarian ja Risentan pisteellä maistettu gluteeniton suklaakakku, jossa oli häivähdys chiliä, Instrumentariumin mahtava ständi sekä vaikka ja mitä. Ei siis ihme että tuolla sai muutaman tunnin oikein helposti kulutettua...

Niin ja vielä sen sanon, että on kyllä jotenkin tosi outoa kulkea siellä ihmisten seassa, keitä somessa seuraa. Tulee vähän jopa sellainen olo itselleen, että enhän mä kuulu tänne. Mutta sitten toisaalta, kaikkihan paikalla olijat on sinne kutsuttuja ja onhan ne blogien takana olevat ihmiset ihan samanlaisia kuin kaikki muut. Mutta kyllä tuli tuolla huomattua, että some osaa kyllä antaa kunnon kiiltokuva kuvan ihmisistä. Itsestäänselvä asia, mutta silti hyvä muistutus itselleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!