torstai 24. marraskuuta 2016

TB SAN MARINO


24.11.2016g

24.11.2016c 24.11.2016d 24.11.2016k 24.11.2016f

Heinäkuussa tehdystä Italian matkasta ei olekaan täällä blogissa mitään oikein ollut. Rodoksen matka nimittäin paukahti siihen melkeinpä heti perään, joten se sitten vähän jäi. Nyt tässä on kuitenkin viime aikoina haikailtu jälleen lämpöön oikein huolella, eikä asiaan todellakaan auta se, kun tulee selattua kännykästä niitä kesän kuvia. Tässäpä siis muutama fiiliskuva päiväretkestä San Marinoon. 

Kaupungissa/maassa on nyt tullut parisen kertaa käytyä ja onhan se hyvin kaunis paikka. Pieni, mutta kaunis. En ehkä kolmatta kertaa enää lähtisi, sen verran hyvin on tullut koluttua. Kannattaa kuitenkin käydä pääkaupunki ja etenkin vanhakaupunki tsekkaamassa, jos siihen vain mahdollisuus tulee. Tietä myöten on mentävä, esim. junalla ei ole sinne pääsyä. Muutenkin kannattaa enemmänkin yhdistää muuhun Italian lomaan, sillä kuten jo totesin, pieni on. Sen pienuuden tajuaa vasta kun olet kävellyt koko paikan päästä päähän useaan kertaa ja jotenkin odottaa että jospa seuraavalla kerralla ilmaantuisi jotain enemmän. Ei ilmaannu.

Maisemat ovat kuitenkin näkemisen arvoisia ja ah, tuo burgeri, varmaankin parhaimpia mitä olen koskaan syönyt. Löytyy pienestä ravintola-kahvilasta joka on kokonaan valkoinen rakennusta myöten. En nyt nimeä millään saanut päähän ja kovasti yritin netistäkin etsiä. Paikan kuitenkin löytää siellä kävellessä, niin mekin se löydettiin. Henkilökunta ei mitenkään kummoinen ollut, mutta ei se meitä millään tavalla haitannut. Saatiinpahan olla siinä omissa oloissamme rauhassa hyvän ruoan ääressä.

2 kommenttia:

  1. Mä olen ollut viimeksi ulkomailla ihan lapsena (jos nyt Tallinnaa ei lasketa), ja just ku tääl Suomessa on pimeetä, kylmää ja märkää, kaipais NIIIIN paljon lämpimään D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinhän se on! Aina silti tuppaa ne kaikki matkustelut lämpimään osumaan juuri kesälle... Pitäisi tässä varmaan viimein tehdä se talven-ulkomaanmatka!

      Poista

Kiitos kommentistasi!