torstai 10. marraskuuta 2016

Vaatekaapin täydennystä

Aika vain lentää siivillä, vastahan oli maanantai ja nyt ollaan vain parin tunnin päässä perjantaista. Joulukin tulee jo uhkaavaa vauhtia lähemmäksi ja pian onkin sitten 2016 taputeltu. En varmaankaan ole ainoa, jonka vuosi on kuin vilahtanut silmien edestä? Ja paljon on tapahtunut, eihän tässä edes meinaa mukana pysyä. Enkä puhu vain noista USA:n  vaaleista, niistä en tiedä tarpeeksi faktoja ottaakseni sen suurempaa kantaa.

Parisen viikkoa sitten oli aikamoista tuulettelua, kun paketteja eri nettikaupoista vain sateli. Palkkapäivän seuraukset, mutta pakko sanoa, että on aika ruosteeseen päästy. Ennen ei tuottanut mitään ongelmaa nettikaupoissa selaaminen, nopeuttakin oli vaikka kuinka paljon. Nykyään joutuu etsimään, huomaan kuin pohdin ja mietin, siltikin saattaa jäädä ostamatta. Ehkä tässä alkaa pikkuhiljaa tästäkin neidistä tulla vastuullinen rahankäyttäjä? Ei ehkä vielä kuitenkaan, mutta lähellä ollaan.
    
2.11.2016b 2.11.2016c 2.11.2016e 2.11.2016f

// Body TÄÄLTÄ // Aamutakki TÄÄLTÄ // Huppari TÄÄLTÄ //

Ensimmäisenä pistetään H&M:stä hommatut esille. Body oli itseasiassa ainoa, jonka netistä tilasin. Huppari ja aamutakki tarttuivat samana päivänä mukaan, tosin myymälän puolelta. Sieltä näyteikkunasta tuon bodynkin bongasin, mutta niitä oli saatavilla vain netistä. Ja hei, tämä on itseasiassa ensimmäinen body jonka omistan! Body ei suinkaan ollut ainoa, joka paketissa oli kun sen postista hain. Bodyn lisäksi olin tilaillut myös pienoisen rasian, huivin (tai oikeastaan ponchon) sekä supersöpö Batman-kulhon. Miksi? Tässä tuleekin sitten esille yksi ehkäpä suurimmista paheistani: minun on poikkeuksetta saatava toimituskulut ilmaiseksi. Ja siis tiedän hyvin ettei tuossa ole mitään järkeä, se on todella pahatapa josta olisi pikkuhiljaa päästävä pois. Ei todellakaan ole järkeä maksaa kymmeniä euroja vain, että saa parin euron toimituskulut pois.

Minulla on aina muuten tapana kääriä kaikista isoista neuleista, huppareista, collegeista ja joistain takeistakin aina hihat. Monesti ostan yhden tai kaksi kokoa isomman, jolloin hihoista tulee pitkät. Muutenkin tykkään että ne hihat on poissa tieltä ja vedänkin vielä tuon lisäksi usein niitä ylemmäs. Pieni huomio tähän väliin.
   
2.11.2016

// Paita TÄÄLTÄ //

Nelly:stä lähti tämän paidan lisäksi choker ja kyllä, tässä kävi sama juttu kuin H&M:n kanssa. Choker oli se agenda ja koska ilmaisista toimituskuluista jäi "vain" noin 8 euroa vajaata, niin pitihän sitä jotain löytää. Ja löytyihän sitä. Tämä paita löytyi aleista ja urheilupuolelta. On kyllä ollut monta kertaa päällä, joten en todellakaan huonoksi ostokseksi sanoisi. Varsinkin kevääksi ja kesäksi odotan kovasti tämän kuluttamista. Itseasiassa tällaista etsiskelinkin jo viime keväänä, joten ei ihan huti menty. Chokerista unohtui kuvan ottaminen, mutta itse tuotteeseen pääsee TÄSTÄ. Sekin on päässyt jo käyttöön, on nimittäin juuri sellainen mitä olin etsiskellyt. Pystyy tekemään haluttaessa rusetin tai jättää roikkumaan. Muotoutuu siis moneen.
    
2.11.2016a 2.11.2016d

// Toppi TÄÄLTÄ // College TÄÄLTÄ //

Sitten ehkä ehdoton lempparikaupan vuoro, nimittäin Missguided! Siis jos kauppa ei vielä ole tuttu, niin kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa. Hinta-laatusuhde kohdillaan ja löytyy kyllä vaikka ja mitä. Tuolla saa helposti kulutettua monta tuntia hujauksessa. Ja minä kun ihmettelen, että mihin se aika oikein menee...
Toppi, tai oikeastaan bralette on vähän semmoinen mistä en oikein tiedä pidänkö vai en. Kangas on hyvin ohutta hopeaa, joka kiiltää. Ei siinä mitään, mutta mitä tuonne alle oikein laittaa? En nimittäin oikein fiilaa siitä, että rintsikat edes millään pienellä tavalla näkyvät läpi. Ja koska kyseessä on bralette, niin näitähän olisi nimenomaan tarkoitus käyttää rintiskoina, jolloin ehkä se yhden pienemmän koon tilaaminen olisi ollut hyvä idea. Laiskana en tätä myöskään sitten palauttanut, mutta saa nähdä meneekö käyttöön minulla ollenkaan. College on puolestaan oikea rakkauspakkaus, se on super lämmin vaikka tuntuukin ohuelta. Mikä kuitenkin on se suurin plussa, on se koko. Iso, johon voi hautautua. Vähän niin kuin H&M:n harmaan hupparin kanssa, tätä pidän hyvin paljon päällä. Eikä minua haittaa vaikka Tennessee on tiputtanut toisen e-kirjaimen pois. Siinäpähän on. Näiden kahden lisäksi tilasin myös Trasher T-paidan, joka tosin oli eksynyt jo pesuun näitä kuvatessa. Siitä pääsee kuitenkin katselemaan TÄSTÄ. Ja niin, oli paita minulla päällä Indiedaysin Blogger's Inspiration Dayssä!

Näiden lisäksi pitäisi siis hankkia ihan niitä tarpeellisiakin ostoksia, kuten uudet talvikengät sekä super talvitakki. Näitä lähdenkin huomenna metsästelemään ja ehkä vähän myös hypistelemään Angelica Blickin uutta mallistoa BikBokille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!