tiistai 22. marraskuuta 2016

puhtaalta pöydältä

Onko teillä koskaan ollut sellaista viikkoa, joka on maanantaista lähtien lähtenyt jo vähän huonosti, joten ainoa vaihtoehto on vain vetää viikko lävitse ja aloittaa seuraava puhtaalta pöydältä? Minulle on, harvoin tosin, mutta viime viikko oli juuri tällainen. Ja huonolla en välttämättä tarkoita fiilistä, enemmänkin olo oli sellainen kuin eläisin unessa. Sellainen epätodellinen. Ei siis ihme, että ruokaakin tuli tilattua kotiin laittoman useasti. Onneksi Inkalla oli aikalailla samat fiilingit, joten eipähän tarvinnut yksin viikkoa läpi selvitä.

Tiistaina pistettiinkin Wolt testiin, sillä sushi himo oli aika suuri. Sormet ristissä toivoin, että meille oltaisiin vihdoin alettu toimittaa muutakin kuin vakkari pizzaa ja kebabia. Ja voi jumpe, olihan meille! Phimisolle lähti meiltä molemmilta tilaus aika rivakasti ja ei muuta kuin odottelua.22.11.2016d 22.11.2016e

Phimiso toimittaa itse sushinsa, joten sovelluksen antama arvioi voi mahdollisesti heitellä. Meille tosin kävi niin, että siinä samassa kun app ilmoitti että tilaustoimitettu, ovikello soi. Tuota paremmaksi ei palvelu olisi kyllä voinut mennä ja aikalailla hymyssä suin siinä hyppelin ovea avaamaan. Nämä on näitä pieniä juttuja, jotka saa päivän hetkessä paremmaksi.

Tilattiin molemmat Sushi Box L ja oli kyllä hyvää! Ainoat ehkä sellaiset "ei niin lempparit" olivat nuo masago gunkanit, mutta kyllähän nekin menivät. Ja mikä tärkeintä, nälkä lähti oikein hyvin kotisohvalla leffaa katsellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!