lauantai 3. joulukuuta 2016

A FRIDAY LIST


1.12.2016 1.12.2016

A   F R I D A Y   L I S T :

Parasta tässä viikossa: Ehdottomasti ne hetket kun olen tullut koulusta kotiin ja ollaan vaan chillailtu Inkan kanssa. Olen tällä viikolla nimittäin nauranut niin paljon, että vatsalihaksiinkin sattuu. Eikä edes millekään järkevälle, ihan pieniä ja sellaisia "tyhmiä" juttuja on ollut. Mutta eikö ne niitä parhaita juuri ole?

Kamalinta tällä viikolla: Hmmm... Ei oikein tule mitään sellaista järisyttävän kamalaa mieleen.

Mitä tänään ajattelin: Jes, perjantai! Huomenna saa nukkua niin pitkään kuin sielu sietää. Ei herätyskelloa.

Mitä minulla oli päällä: Pitkä musta bomber, musta karvaneule, harmaa neule, mustat polvista rikotut farkut ja ihanat adidaksen NMD R1.

Mitä meikkiä: Ei mitään, huulirasvaa vain.

Mitä odotan ensiviikolta: Perheen kanssa käydään yhdessä syömässä ja yhdet ylppäritkin olisi tiedossa. Muuten onkin koululla aikamoinen härdelli loppuviikoksi. Lauantaina sitten kaveriporukalla pikkujoulut. Paljon asiaa siis ensiviikolla(kin) tiedossa.

Mitä tein tänään: Kävin aamulla koulussa, sieltä Kluuvin Fazerille työharjottelupaikka haastatteluun (jonka muuten nappasin!) ja kävin ostamassa uuden kännykänkin! Töihin, kotiin ja kaverille iltaa viettämään. Ihan jilliä, juuri sopivaa perjantaille.

Huomisen suunnitelmat: Ottaa ihan rennosti. Siis en muista koska olisi ollut tällaista, että voi vain olla. Tietenkin on hommia rästissä, mutta niitä sitten tekee omalla painolla. Illalla olisi kaverin synttärit, rauhallisissa merkeissä kuitenkin. Onneksi, onhan tässä nyt juhlittu jo aikamoisella tahdilla.

Entä sunnuntain suunnitelmat: Töitä, töitä ja töitä. Ei siihen varmaankaan oikein mitään muuta edes mahdu väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!