tiistai 20. joulukuuta 2016

Pikkujoulut

14.12.2016 14.12.2016a 14.12.2016b 14.12.2016c 14.12.2016d 14.12.2016e

Pari lauantaita sitten tosiaan starttasi pikkujoulukausi, kun porukalla kokoonnuttiin Töölöön kattohuoneistoon. Racletet oli illan menu ja Niken kanssa vastattiin kauppareissusta. Ennen olin aina se tyttö, joka oli ajallaan, jota ei tarvinnut odotella. Noh, en tiedä mitä on oikein tapahtunut, mutta nykyään olen aina myöhässä kun ulos pitäisi lähteä. Kauppareissukin starttasi alkuperäisestä sopimuksesta melkein tunnin myöhässä. Onneksi muillakin oli aikataulun kanssa ongelmia, niin ei tätä myöhästymistä taidettu edes huomata. Raclettet pistettiin tulille, muutamassa kattauksessa syötiin. Ah, oli kyllä niin taivaallista, Etun kanssa taidettiin siitä meidän kattauksesta olla ainoat, jotka omat juustot sai masuun vedettyä. Jos ei ainoita, niin ainakin ensimmäisiä. Hmm.. kisaajan luonnetta?

Syötiin, juotiin ja pidettiin ihan super hauskaa yöhön asti. Oltiin ostettu jokainen pieni lahja, jonka sitten pukki saapui jakamaan. Minulla tosiaan on pienoinen kammo joulupukkia kohtaan, tiedä mistä senkin olen saanut päähäni, joten oli ihan hyvä tietää, ettei se meidän pukki mikään hullu ollut. Ihan tuttu ja turvallinen Nikke. Olin myös aamulla tehnyt pipari-glögikakun, joka kyllä koki vaikeuksien kautta vaikka ja mitä. Katosi kuitenkin hujauksessa, joten mahtoi hyvää olla. Tästä pistän tulemaan reseptiä myöhemmin, kaikesta huolimatta on silti ihan luottokakku.

Yöksi meitä jäi muutama ja aamulla siitä sitten tuttuun sunnuntain tapaan töihin. Inka oli lähtenyt Viroon äitinsä kanssa minilomalle. Totesin ettei sitä oikein huvittaisi kotiin yksin mennä, joten palasin takaisin. Fafa'sista tilattiin ruokaa ja ihan vain oltiin. Lyhyet päikkäritkin siinä ehdin vetäistä, ennen kuin oli jälleen paluu hallille.

Oli kyllä jälleen yksi hauskimmista illoista, vaikka ei nyt ihan draamafree-ilta ollutkaan. Mutta sellaistahan se on ja parasta minusta ystävissä juuri onkin se, että aina asioista voi puhua suoraan ilman pelkoa siitä, että toinen katkaisee ystävyyden siihen. Okei, alkaa mennä uhkaavasti liian syvällisille vesille, joten jätän tämän nyt tähän ja pistän pään tyynyyn.

2 kommenttia:

 1. Joo glögijuustokakun reseptiä blogiin kiitos :D Vaikuttaa olleen kivat pikkujoulut, ja noi syötävät näyttää superhyvältä! Kivaa joulunodotusta sulle :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon, sulle samoin hyvät joulunodotukset! Ja reseptiä on tulossa näillä viikoilla, ellei jopa huomenna :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!