keskiviikko 14. joulukuuta 2016

"Better an oops than a what if"

14.12.2016f 14.12.2016g 14.12.2016j 14.12.2016h
14.12.2016k 14.12.2016i

// Haalari: BikBok 59,99e / Bralette: BikBok ???? //

Aluksi oli kyllä ihan erilainen asuvalinta tulossa viime viikonlopun pikkujouluihin. Kovasti metsästelin nahkaista kynähametta, mutta tuloksetta. Ja pitkästä aikaa meni hermot niin pahasti, että jätin kaupat taakse suunnaten kotiin. Kotona sitten kehittelin yhdistäen Inkan ja oman vaatekaapin saloja ja päädyinkin ihan kelpo vaihtoehtoon. Nämä on niitä asioita, jotka haluan etukäteen usein miettiä, sillä aina on kamala kiire.

Lauantai aamuna tuttuun tapaan olin jättänyt aivan viimeiseen asti pikkujoululahjan ostamisen. Ei muuta kuin bussi alle ja kaupungille. Aadan kanssa tähdättiin samaan bussiin ja yhdessä käytiin lahjat ostamassa. Ihan hauskat lahjat saatiin molemmat hankittua, katsoin kelloa ja totesin että hetki olisi vielä aikaa. BikBokiin mentiin ja ei minulla ollut aikeissa mitään ostaa. Toisin kävi.

Olin kyseistä haalaria katsellut jo aikaisemmin, mutta Inka oli oikein hyvän kysymyksen esittänyt: "mitkä rintsikat oikein meinaat tuonne alle pistää?" Olin kokonaan unohtanut, että aikaisemmin oli tullut ostettua BikBokista bralettet, joissa selkä oli loistava tuohon haalariin. Hinta oli ehkä pienoinen kirpaisu, mutta aikamoinen hymy huulilla sen kiikutin kassalle. Ja oli kyllä nappi ostos! Keksin matkalla kotiin vaikka kuinka monta erilaista asua. Tästä saakin helpolla luotua niin arkisen kuin juhlavan asun, pidän!

2 kommenttia:

 1. Ompa nätti!  https://yovencies.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin? Yksinkertainen, mutta niinhän ne kauniit asiat monesti on.

   Poista

Kiitos kommentistasi!