torstai 8. joulukuuta 2016

Vein Pasin ulos

30.11.2016 30.11.2016c 30.11.2016b 30.11.2016d

// Huivi: BikBok / Takki: H&M / T-Paita: Missguided / Farkut: H&M / Kengät: Converse //

Torstai kertoo aina siitä, että viikko on melkein taputeltu kasaan. Viikonloppu lähestyy ja kuten tässä nyt on pitkin syksyä ollut paljon ohjelmaa, ei tuleva viikonloppukaan ole poikkeus. Kavereiden kanssa vietellään pikkujouluja ja ihme, olen jo tässä vaiheessa saanut lahjan sinne hankittua. Tai en ehkä hankittua, mutta keksittyä. Sitä seuraavalla viikonloppuna lähdenkin piipahtamaan Tukholmassa ja sitten onkin jo jouluaatto. Syksy kyllä hujahtanut ohitse aikamoisella vauhdilla.

Yllä harvinaisia kuvia, nimittäin asukuvia. Sanoisinko että aikalailla minun tyylinen asu kyseessä, vakio kampauksella. Hiuksiinkin saanut takaisin sen omanvärin, tuosta kyllä tosin haluaisin vielä tummemmaksi. Kuvat napsittiin Emmin kanssa Indiedaysin Inspiration Dayn jälkeen kun ulkona taisi ihan ensimmäinen lumi olla. Sen jälkeen onkin tuo sää vaihdellut aikalailla laidasta laitaan, nyt taitaa se lumi olla taas tuloillaan. Aamullakaan ei sitä oikein tiedä että minkä takin päälle laittaa, onko siellä nyt pakkasta vai ei? Tuo takki on itseasiassa Inkan, takkeja meillä kyllä riittää ja niitä vaihdellaan todella usein. Aina on joku takki, jota käyttää kuitenkin vähän enemmän ja tuona hetkenä se oli tuo. Nyt onkin ollut BikBokin uusi takki kovasti käytössä, siitä ja muista viimeaikaisista ostoksista voisinkin pistää taas postausta kehiin.

Oli kyllä ihan hauska olla siinä kuvattavana, vaikka monesti olen ennemmin itse siellä kameran takana. Snapchat ja kavereiden kanssa kuvien ottaminen onkin erikseen, silloin taidan olla kuin mikäkin linssilude. Ja ulkomailla. Siellä tykkään kuvien ottamisesta sekä niissä olemisessa. Suomessa jotenkin tuntuu oudolta, varsinkin jos siellä kameran takana ei ole joku, joka oikeasti osaa ottaa kuvia, joku joka tekee sen "huolettomasti".

Tähän loppuun vielä hyvä paljastaa se, että minulla on hyvin usein nilkka juurikin noin kun seisoskelen. Milloin on nilkka noin vinosti, milloin toiseen suuntaan. Milloin varpaat on rusennettu muun jalan alle ja joskus seisoskelen varpailla ihan muutenvain. Kuuluu näihin outoihin tapoihin.

Postauksen otsikko viittaa takkiin, jolle monien "hauskojen" vitsien kautta on annettu nimeksi Pasi. Jep, taidan jättää tämän tähän...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!