perjantai 12. helmikuuta 2016

Bomber


12.2.2016 12.2.2016a 12.2.2016b

Tänään se tapahtui. Pitkään himoittu yksilö lähti nimittäin tilauskeen ja nyt odotellaan. Ja odotellaan. Hei, kärsimätön täällä moi vaan. No, hyvää kannattaa odottaa, sitähän tässä on koko elämä itselle toitotettu. Nimittäin tilaus lähti Missguidedilta ja sieltä se toimitus kestää jonkin aikaa. Mutta silti voin suositella nettisivua ihan kaikille! Sieltä tuli tilattua nimittäin aikaisemmin jo pari paitaa ja en voisi olla enemmän kuin tyytyväinen! Asiasta pääsee kurkistelemaan TÄÄLTÄ mikäli kiinnostaa.

Mutta takaisin tuohon täydelliseen yksilöön. Vaikka olenkin vannoutunut mustan kannattaja, takeissa on niitä muutamia poikkeuksia. Esim. yksi lempitakeistani on Abercrombien tummansininen kevyt toppaptakki. Se on kallein takki minkä omistan, mutta voisin kyllä sanoa että myös rakkain. Kuitenkin yllätyin itsekin, kun huomasin himoitsevani armeijanvihreää takkia. Ja olen himoinnut sitä pitkään. Sillä nykyäänhän sitä aina harkitaan hartaasti ja pitkää kaikissa ostoksissa, eikö? No, ainakin melkein ollaan siinä onnistuttu.

Innolla siis odotellaan tuota pakettia. Toivottavasti ei samanlaista säätöä kuin viimekerralla ole luvassa... Tässä sitten vietellään tätä loppu iltaa/yötä Gossip Girliä ahmien sekä puuroa syöden. Kyllä vain puuro voi maistua hyvältä. Muutenkin olen oppinut syömään vaikka mitä! Tai no paremmin sanottuna sellaisia, joita en ole syönyt. Tähän kuuluvat puuron lisäksi pakaste vihannekset, joita on popsittu nyt ihan hymyssä suin. Myös purkkiherkkusienet ja pavut ovat nykyään oikein maittavia. Niin vain ne ajat muuttuvat. Ehkä tässä opitaan oliiviakin joskus syömään.. Epäilen. Nyt kuitenkin läppäri kiinni ettei mene ihan jaaritteluksi. Pahasti nimittäin sille linjalle jo mentiin...

12 kommenttia:

  1. Mäki oon kattellu bombereita, mutten oo aikaseks saanu tilattua. Pakko kyl sanoo et itekki oon löytäny pakastevihannekset, en todellakaan uskonu et ne on hyvii, mut ilossa suin täälläkin niitä mussutellaan. Taisit muuten saada just uuden lukijan! :-)

    http://s-underthesamestars.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihana kuulla että jollain muullakin on sydän alkanut lämmetä noille pakastevihanneksille. Hei, kiva kuulla, mukaan vain!

      Poista
  2. Minäkin olen tosi kärsimätön kaikkien nettitilausten kanssa. :D Aina odotellaan kuin kuuta nousevaa, että milloin tulee tekstari, että voin paketin käydä noutamassa. Täytyy käydä selaamassa tota Missguided-kauppaa jos vaikka löytyisi jotain kivaa. :3

    Pakastevihannekset on rakkautta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ehtii jo melkein unohtaa, että on jotain tilannut :D. Paitsi kun on johonkin tärkeeän tilaisuuteen tehnyt viimehetken tilauksen ja toivoo että se ehtisi saapua. Ja kannattaa kyllä käydä katsomassa, tosin varautua siihen, että ostoskori täytyy huimaa vauhtia.

      Ja jep, on ne kyllä aika hyviä!

      Poista
  3. Muhun ei jotenkin noi bombertakit iske :D Kyllä ne jonkun päällä kivalta näyttää mutten omaan kaappiin hankkis. Tosi kiva blogi sulla, näin by the way : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinhän se on, että joihinkin iskee, joihinkin ei. Kiitos paljon (:!

      Poista
  4. Aaaa eikä, bomberit on niiiin ihania!! Oon niitä ihastellut ihan sikapitkään <3

    http://closerr-to-the-edge.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Ja omaan tyyliin sopivia, sellainen jota olen jo pitkään kaipaillut.

      Poista
  5. Väänkö ihana takki!♥ mäkin haluan tollaisen :D mun blogi tossa linkissä! hupaisiaa kun meidän molempien nimet on pauliina

    http://mydayblogfin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano! Hahaa onhan se, Pauliina ei kyllä ole niin yleinen nimi kuin luulisi (:

      Poista
  6. Ihana takki ja vielä ihanampi sinä sekä sinun blogisi! Tykkään!! Pikkuisesti myöhässä hyvää ystävänpäivää sinulle! ♡♥

    http://suuntanaoikis.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, kylläpä tuollaiset sanat piristi (:. Ja samoin hyvää ystävänpäivää sulleki!

      Poista

Kiitos kommentistasi!