perjantai 19. helmikuuta 2016

Khaki


19.2.2016a 19.2.2016 19.2.2016c

Kuten kuvista voi varmaan päätellä, saapui hyvin odotettu paketti. Tosin paketti saapui paaaljon odotettua nopeammin. Ah, että on parasta saada jokin asia ennen aikaisesti. Siis hyvä asia tietenkin. Ja tällä kertaa ensimmäisestä kerrasta oppineena, selvittiin paljon kätevämmin. Ja paketti sitten tosiaan revittiin hurjalla vauhdilla!

Takin siis tilasin tosiaan viikko sitten ja nyt sen sain jo omakseni. Missguided, on nyt täällä vilahdellut useaan otteeseen viimeaikoina, ja on kyllä noussut lempikauppojen ihan kärkipaikalle. Voisin viettää heidän nettikaupassaan vaikka kuinka kauan (ei sillä, ettenkö olisi viettänyt...) ja koko ajan tuntuu että vastaan tulee vaatteita joita klikkailen ostoskoriin...

Ah! Niin taisin sanoa, kun takin puin päälleni. Ja sitten juostiin Inkan huoneeseen peilin eteen. Niin, tähän sopisi hyvin ne sydän emojit. Aivan täydellinen! En keksi nimittäin yhtäkää huonoa asiaa koko takista. Pääsi heti päälle ja voin sanoa tai enemmänkin myöntää, että istuskelin hetki kotona tämä päällä. Jep, istuin takki päällä sisällä. Miksi? Koska se on vain niin mukava!

Ja voinko vielä hetken hehkuttaa sitä, kuinka hyvin takki sopii minulle, sitä kuinka ihanan värinen se on, sitä kuinka lämmin se on, mutta samalla ei kuuma. Mainitsinko jo että takki on mukava päällä? Joten taidanpa nyt vain jatkaa GG:n katselua, sillä ei oikein muuta kuin hehkutusta tästä päästä tällä hetkellä taida tulla. Palaillaan siispä!

4 kommenttia:

 1. Onpa kivannakoinen takki! Ei ihan mun tyylia, mutta osaan kuvitella ton sun paalle. :--)

  katiannausa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, niinpä! Ei varmaankaan kaikkien mieltä lämmitä, mutta omaan tyyliin sopii aivan täydellisesti (:

   Poista
 2. Ihan sairaan kiva takki!! Ton tyyppinen ois omallakin ostolistalla! :-)

  http://plan-cee.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä! Ja suosittelen hankkimaan, on nimittäin ollut nyt joka päivä päällä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!