maanantai 22. helmikuuta 2016

Kysymysten äärellä osa II

Sitten jatketaas kysymyksiin vastailua. Ensimmäinen luettavissa TÄÄLTÄ, mikäli kiinnostaa lukea edelliset vastaukset. Mutta hei, pitemmittä puheita itse asiaan. Kuten ensimmäisessä osassa, tässäkin mennään kysymysten tulo järjestyksessä ja vastaus tapahtuu suoraan kirjoittamalla.

Lempi vaatekappale?
Hmm, vaikea kysymys, sillä lempi vaatekappaleet vaihtuvat minulla aikalailla mielialan mukaan. Tällä herkellä lempparit ovat ehdottomasti kuitenkin Niken harmaat lökärihousut. Ihan lempparit, jotka laitan päälle heti kotiin tultua. Farkut lentää nimittäin oikein kauniissa kaaressa tuonne kaappiin ja tilalle vaihtuu jotain mukavempaa. Niin ja uusi Missguidedin takki! Ah, se on kyllä rakkautta. Mutta jos yksi pitää valita, valitsen silti Niken housut.

Jos saisit 10 000€ heti käteen niin mitä tekisit?
Uskokaa tai älkää, mutta pistäisin säästöön. Että osaakin arvostaa rahaa ihan eri tavalla nyt kun siitä elämisestä pitää oikeasti ihan itse huolehtia. Okei, tietenkin saataisin ostaa jotain tarpeellisia asioita, kuten vaikka toisen läppärin, joka olisi pienempi. Niin, tarpeellisia... Mutta jep, säästöön taitaisi mennä. Tosin ehkä saattaisin sittenkin vaikka kadota ulkomaille hetkeksi. Jep, se taitaisi olla se juttu. Ja loput siis säästöön.
Minkälaiset ihmiset on susta kauniita?
Vastaan kuitenkin luonteen puolesta, vaikka tuossa onkin kaksi kuvaa. Miley Cyrus on tosiaan ulkonäöllisesti yksi kauneimmista naispuoleisista henkilöistä ketä tiedän. Mutta siis mennäänpä asiassa eteenpäin. Sellaiset ihmiset on mielestäni kauniita, jotka ovat itsevarmoja, välittävät muista aidosti ja muutenkin omaavat sellaisen hyvän sydämmen. Eli niin ulkonäön kuin luonteen puolesta allekirjoitan aitoutta. Luonnollisuus ja se omana itsenä oleminen tekee minusta ihmisestä kauniin.

Onko sulla mitään lempimatkustuskohteita?
No Aussit on sellainen, jonne haluaisin ehdottomasti päästä. Sillee oikein kunnon kiertelylle, joka onkin nyt ollut oikein pinnalla yhdellä sun toisella. Myös Jenkit on sellainen minne aion vaikka kynsin ja hampain päätyä. Eli sitten joskus. Ne on siis molemmat sellaisia unelmamatkakohteita. Lempimatkustuskohde, jos kyseessä on paikka jossa on ollut, on ehdottomasti Islanti. Voinko vielä enemmän hehkuttaa tuota maata? Todennäköisesti voin.

Top 3 paikat sun kotikaupungissa?
Voisin laittaa tähän Kisahalli ja Liikuntamylly, koska hei, totuushan on se, että siellä viettelen aikaa enemmän kuin kotona. Mutta epäilen että tässä kysymyksessä sitä haetaan, joten pistetäänpä jotain vähän erilaista. Lähdetään kuitenkin nyt sille linjalle, että suosittelisin Helsingistä paikkoja jollekin, joka ei siellä usein käy. Ensimmäisenä tulee mieleen Senaatintorin portaat, kesällä tietenkin. Vaikka lokkeja piisaa, niin kyllä siinä kelpaa istua ja syödä jäätelöä. Vähän siinä juoruilla kaverin kanssa, ehkä napata kadulla olevista toreista mansikoita mukaan ja  vain nauttia hetkestä. Toinen paikka mitä suosittelisin on kyllä ehdottomasti... Oikeasti jos ollaan rehellisiä niin ei tule oikein mitään mieleen. Näin hyvin sitä tunteekin oman kotikaupungin. Tietenkin Linnanmäki on aika mahti paikka, kunhan siellä käy vain tarpeeksi harvoin. Näin uutuuden viehätys pysyy paremmin tallessa. Ja sitten on kahvilat, jotka tosin ovat monesti täynnä ja joissa ei tule kyllä usein käytyä. Niin, että minulta ei näitä vinkkejä kannata kyllä kysellä. Suosittelen tietenkin Café Esplanadissa käymistä, heidän suuret leipomuksensa ovat aikalailla tunnettuja. Myös Fazerin brunssi on kokemisen arvoinen. Joten ehkä siinä muutamia paikkoja, jotka ainakin omalle listalla pääsevat, tai paremmin sanottuna, tulee ensimmäisenä mieleen.


Lemppariherkku?
Ah, berliininmunkki! Tai sitten joku Dunkin Donuts munkeista. Sellaisen kun kiikuttaa eteeni, niin en oikein vain pysty sanomaan ei. Heikkous, ehkäpä? Oi, oi, ei tässä oikein voi muuta sanoa, kuin että N A M !

Paras lukemasi kirja?
Ehdottomasti the Fault in Our Stars. Siihen vaaditaan aika paljon, että sen spotin joku veisi. Se kirja muutti aikalailla ajatusmaailmaani sekä näkökulmaa elämään. Siitä puheenollen, voisinkin kaivaa kirjan esille ja lukea sen uudestaan...

Kahvi vai tee?
Ehdottomasti tee. Paitsi joinain päivinä kahvi. Mutta valitsen silti teen. Erityisesti Clipperin teet on niitä lemppareita. Tästä vähän kirjoittelinkin jo aiemmin postausta, jota pääsee lueskelemaan TÄÄLTÄ.

Maat/kaupungit joihin haluaisit matkustaa?
No tässä tulikin aikaisemmassa mainittua se Aussit ja Jenkit, mutta onhan niitä listalla vaikka mitä! Haluaisin kovasti päästä nimittäin käymään myös Espanjassa (aivan, en ole ikinä vielä sinne päässyt) sekä tavallaan kiinnostaisi kyllä kovasti Bora Borat, Balit sun muut. Ylipäätänsä käydä ja nähdä maailmaa. Myös kun on tullut seurailtua Aksun ja Mimosan matkaa Etelä-Amerikassa, on sitäkin alkanut katsomaan ihan uusin silmi. Tosin itsellä ei taida rohkeus riittää sinne seikkailuun... Ai niin, Kroatia olisi kyllä maa mihin haluaisin päästä ja kovasti! Ja tietenkin täälläkin monesti mainittu Pariisin uudelleen tsekkaus.

Parasta elämässä juuri nyt?
Inka ja kämppä. En vaihtaisi niitä mihinkään. Haha, hyvä verrata parasta ystävää kämppään, mutta tänään tuli kyllä todettua se, että on puolivuotta mennyt todella nopeasti. Samaan aikaan tuntuu kuitenkin, että siitä olisi todella kauan, kun tänne muutettiin. Ja ai että paljon on ehtinyt tapahtua tässä puolessa vuodessa. Melkeinpä enemmän kuin koko 21-vuotisen elämäni aikana. Niin ja kasvettu on myös ihmisenä. Tai no paremmin sanottuna, virheistä on opittu. Kuitenkin koko tämä hetki on vain parasta elämässä tällä hetkellä. Ja voin olla aika varma, että se on parasta vielä pitkään...


Mistä ammatista haaveilit pienenä eli mikä susta piti tulla isona?
Joku kunnon agentti ihan James Bond tyyliin. Jep, sellaisista minä haaveilin pienenä, en prinsessoista tai pop-laulaja urasta. Edelleenkin haaveilen tuollaisesta ammatista, mutta onhan se aika sellaista elokuva kamaa se. Ei taida ihan oikean agentin elämä ihan tuollaista James Bond tasoa olla. No, ainahan sitä saa kaikesta haaveilla...

Tähän päätetäänkin tämä toinen osa. Vielä on kysymyksiä jäljellä ja aika vahvasti näyttää siltä, että nämä ilmaantuvat sitten nyt aina maanantaisin. Ainakin niin pitkää, kun kysymyksiä riittää. Hirveä väsy painaa, hyvä ettei silmät sulkeudu tässä kirjoittaessa. Mutta hei, hyvät maanantait kaikille ja palaillaan sitten seuraavaksi varmaankin ihan perinteisen kuulumispostausten merkeissä!

2 kommenttia:

 1. Oot vastannut noihin kysymyksiin hyvin monipuolisesti. Peukkua siitä sinulle!

  http://mydayblogfin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, kiitos! Se tässä onkin minulla se pointti (:

   Poista

Kiitos kommentistasi!