keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Jungle Juiceilua, must-ostoksia, lounastreffejä sekä vähän muutosta


17.2.2016e 17.2.2016d 17.2.2016c 17.2.2016f 17.2.2016h 17.2.2016i 17.2.2016a 17.2.2016j

Siinäpä vasta kuvaläjäys! Viime lauantaista asti tähän päivään vähän tapahtumia kuvien muodossa. Tuntuu, että viikko olisi jo vierähtänyt, mutta vasta keskiviikossa ollaan. Toisaalta tuntuu taas että aika olisi mennyt aivan hujauksessa. Mutta hei, eipä mitään, katsaus menneisyyteen ja vähän selittelyjä noista kuvista!

Lauantaina sain aivan ihanan lähetyksen kotiin illalla kiitoksena hyvästä teosta. Tämä teko oli Judan kännykän löytäminen ja sen palauttaminen hänelle. Siitä hyvästä sainkin mukavan kiitoksen. Ai että oli muuten hyvää juoda sitten sunnuntai aamuna tuorepuristettua appelsiini mehua, vähän puuroa mustikoilla, puolukalla ja banaanilla. Samalla pistin tulemaan postausta ystävänpäivä mielessä. TÄLLÄINEN postaus siitä sitten pohdinnan jälkeen muodostui. Kuitenkin päätettiin ystävänpäivää vietellä Inkan kanssa, mutta se tapahtui vähän viivellä sitten maanantaina. Aiheeseen osuva leffa, How to be Single ja sitten vähän shoppailua. Tarpeellisten asioiden, eli must-ostostelua.

Väsymyksen palattua arkeen on kyllä ollut aikamoinen haaste tuo nukkuminen. Onneksi ensiviikolla sitä lomaa olisi tiedossa, vaikka töissä ollaankin. Kuitenkin tiistaina näinkin sitten koulun jälkeen Judaa, vaikka hetken mietin jo kotiin nukkumaan menemistä. Hyvä niin, että sain sitä puhtia koulusta, sillä oli kyllä mukava nähdä ja istua alas, jutella vaikka mistä. Niin ja ihan rauhassa siis! Kotiin tultua sitten tein vihdoin sen, mitä olin siirtänyt: kävin läpi kaikki vaatteet. Nyt on kyllä fresh olo, miten noin tavallaan "pienestä" asiasta on niin paljon iloa. Pitäisi vain vaatteille löytää uusia omistajia.. Ehkäpä tässä osa pääsee johonkin kivaan kotiin.

Niin ja aivan, hiukset on nyt vähän lyhyemmät! Tai siis vähän enemmän. Inka niistä nappasi aikamoisen nipun ja voi vitsit, olo on mitä parhain! Oikeasti, tykkään todella paljon ja sellainen "olen taas minä"-olo. Hieman ehkä haluaisin vielä lyhyemmäksi, mutta saa nyt toistaiseksi olla näin. Tuntuvat terveiltä, näyttävät terveiltä ja vielä kun saisi enemmän tuota omaa väriä takaisin esille, niin ah!

Kääk, kiire! Äkkiä tee tulille, leipä paahtimeen ja pikainen vaatteiden vaihto. Tämä viikko on kyllä ollut yhtä myöhästelyä, eikä taida olla tänään asiaan poikkeusta... Apua.

8 kommenttia:

 1. Nam mitä kaikkia ruokia! Noi Junge juice smoothiet on niin hyviä x)

  www.onrooftop.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah niin on, aivan taivaallisia! Semmoinen kun olisi täällä kotona somasti tuossa keittiössä. Taivas...

   Poista
 2. Ihana postaus! Kaikkea hyvää käyty herkuttelemassa ja kivoja ostoksia oot myös tehnyt :)


  http://emmikristiinan.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (:. Ja ah, noi on kyllä ihan parhautta!

   Poista
 3. Kiva oli lueskella tätä postausta, kun en oo syönyt mitään tänään vielä :D Ihania kuvia, tekee nälkäiseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, joo uskon. Itsellekin käy niin, että aina tulee vain kovempi nälkä, kun selailee ruokakuvia :D

   Poista
 4. Tää oli tosi kiva postaus ja tykkäsin kuvista kun ne on ihanan pirteitä. :) Sait uuden lukijan!

  http://kultakehykset.blogspot.fi/
  Käy ihmeessä tsekkaamassa ja jos pidit niin liity lukijaksi ja / tai kommentoi? Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ja mukaan vaan! Käynpäs kurkkailemassa (:

   Poista

Kiitos kommentistasi!