maanantai 29. helmikuuta 2016

Oscars '16: Red Carpet Favorite

Poiketen siitä, että tänään piti ilmaantua kolmas osa kysymyspostauksen vastauksista, tuleekin paljon ajankohtaisempaa asiaa. Nimittäin viime yönnä jaettiinkin jälleen Oscareita ja aivan oikein, ensimmäistä kertaa elämässäni sain katsottua ne nukahtamatta alusta loppuun! Voi, kun sitä voikaan olla ylpeä itsestään, kun saavuttaa jotain pientä, mutta samaan aikaan niin suurta. Hehe, hyvät saavutukset minullakin... No, mutta kuitenkin olihan se ihan huippua täyttää oma snäppi noista tapahtumista ja samalla spoilata vähän sitä jännitystä, että voittaako Leonardo DiCaprio viimein. Tosin tuli siinä todettua, että eiköhän tuo muukin some räjähtänyt siitä, joten ei spoilauksen vaaraa tainnut sittenkään olla.

Kuitenkin ehkä se Red Carpet -tilausuus on minulle se mitä odotan eniten. Kaikki se pukuloisto ja kuinka paljon inspiraatiota ihan arkeenkin voi samalla saada. Tosin, ei se pää kyllä toimi ihan parhaiten silloin aamu-yöstä, mutta onneksi nyt netti on täynnä tuota pukuloistoa. Hyvin voikin siinä virkistellä muistiaan ja ihastella niitä tarkemmalla otteella. Alle olenkin koonnut ne 12 omaa lempparia, sekä sitten vielä kaksi jokeria, joista en ole oikein vielä päättänyt pidänkö vai en. Jokin niissä kuitenkin vetoo silmään...

black

B L A C K

Jotenkin yllätyin siitä, kuinka itseasiassa paljon näkyi mustaa ja muutenkin väriä näytti näkyvän paljon vähemmän kuin aikaisempina vuosina, näin ainakin omaan silmään. Erityisesti sanotaanko nyt näin, että rakastuin tuohon Jennifer Lawrencen koko ulkonäköön. Todella yksinkertaista, olematta kuitenkaan tylsä. Ja uskollisena, tietenkin Diorin käsialaa. Myös Charlotte Riley sai pienen kateuden iskun (eikä vain Tom Hardyn takia ♥♥♥), sillä tuo Gauri & Nainikan suunnittelema puku on aivan upea. Valkoisena, voisimme puhua jo minun unelmien hääpuvusta. Ja aivan, luitte oikein. Niin upea tuo vain on. Mitä sitten tulee Jennifer Gardenin Atelier Versacen suunnittelemaan pukuun, niin se onkin enemmän sellainen "kypsemmälle iälle". Jokin kuitenkin tuossa yksiolkaimisuudessa vetoaa ja sopiihan tuo hänelle todella hyvin!

white

W H I T E

Mitä voinkaan sanoa, muuta kuin että ah! Tummat hiukset, valkoista, pitsiä, paljastapintaa, mutta kuitenkin todella tyylikästä. Niin ja eikä yhtään hääpuku fiiliksiä syntynyt. Varsinkin kun katsoi "livenä", niin näyttivät kyllä todella kauniilta. Oli myös jotenkin yllättävää nähdä yhden lempisarjan näyttelijöistä siinä haastateltavana. Priyanka Chopra, Quanticon päänäyttelijä siellä olikin kuvattavana tuossa Zuhair Muradin valkoisessa unelmapuvussa. Jotenkin vaikka olen monta vuotta Oscareita seuraillut, niin ei minulle ole vieläkään selvää, miten sinne nuo vieraat oikein määräytyvät. Niin ja ovathan lähetykset aina rajallisia ja näin ollen ei edes tule kaikkia nähtyä. Olivia Wildella yllään puolestaan Valentinon luomus ja Rooney Maralla Givenchyn suunnittelema puku.

sparkle

S P A R K L E

Paljetit ja etenkin sellainen metallin vivahde onkin jo pitkään ollut muodissa, joten ei ihme, että sitä nähtiin myös Oscareissa. Omiksi suosikeiksi nousi ehdottomasti tuo kultainen Tom Fordin suunnittelema puku, joka Margot Robbie kantoi yllään. Läheltä kuvattuna huomaa, että kangas jäljittelee käärmeennahan kuviointia. Kuitenkin ihan ykkösmekko, löytyi naispääosa ehdokas Saoirse Ronan yltä. Hänen Calvin Kleinin suunnittelema puku on sellainen, jonka voisin itseni päälle epäilemättä pukea. Okei, pienen salitreenin jälkeen. Mutta siis rakastuin tuohon vain heti ja jäin sitä katsomaan varmaan suu auki! Yksinkertaisuus on vain minun silmääni niin kaunista. Seuraavaksi silmään pisti Naomi Wattsin yllä oleva Armanin puku. En oikein aluksi siitä pitänyt, mutta mitä enemmän sitä katson, sitä enemmän siitä alan pitämään.

colour

C O L O U R

Väriä kuitenkin löytyi ja kyllähän sieltäkin se oma top 3 tuli bongattua! Oscar-voittajan Brie Larsonin Guccin luomus, Rachel McAdamsin yllä oleva paljastava, mutta samalla tyylikäs August Getty Atelierin sunnittelema puku sekä tietenkin Charlize Theronin yllään Dioria, ei voi jättää mainitsematta. Kuvat kertovat kyllä kaiken.

rs_634x1024-160228153227-634.Daisy-Ridley-Oscars-2016-Academy-Awards rs_634x1024-160228160907-634-2016-oscars-academy-awards-heidi-klum

J O K E R

Tässä siis muutama jokeri, joista en oikein pidä kokonaan, mutta samaan aikaan niissä on osia jotka miellyttävät. Daisy Ridleyn Chanelin suunnitelma yllään, näytti minun silmääni aluksi todella tätimaiselta, mutta silti siinä on jotain joka nappaa. Ehkä jos puku ei olisi nilkkapituinen, niin se saisi vallattua kokonaan sydämeni. Vaikka siis Daisy Ridley sen hyvin kantaakin, on mielestäni tuo nilkkapituus jotenkin "tantta". Entä sitten tuo Heidi Klumin pastelli haltia-asu? Versacea. Mutta oikeasti onhan se myönnettävä, että Heidi Klumin päällä, tuo näyttää silti vain niin hyvältä! Ehkä erivärisenä, voisi toimia minun silmääni paremmin. Tai sitten vaikka ilman tuota hihaa, joka luo yöpaita viboja. Hmm..

Tällä viikolla yritän saada vielä tehtyä tuon kolmannen kysymyspostauksen vastaukset osion, helmikuun suosikit sekä hiihtoloma katsausta. Joten pysykää kuulolla, sillä postausia on kyllä tosiaan tulossa. Kunhan aika vain sallii...

4 kommenttia:

  1. Noi valkoset mekot on kyllä niin ihania!

    http://plan-cee.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Niin täydellisiä asuja.. todella kauniita ja komeita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kaikki ihan laitettuja. Tuli itelekin jopa prinsessa olo, vaikka siinä oltiinkin vilttiin kääriytyneenä :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!