torstai 11. helmikuuta 2016

O N / O F F


10.2.2016 10.2.2016c 10.2.2016b 10.2.2016a
10.2.2016d 10.2.2016e 10.2.2016f

Oi, mikä ihana vapaapäivä! Ja näin keskellä viikkoa vielä. Tosin vapaapäivään kuuluu pitkään, ilman herätyskelloa nukkuminen. Joten ehkei tänään sittenkään ole ainakaan sellainen tyypillinen vapaapäivä ollut. Tuli herättyä 6.45 ja väsymys-sana ei riitä edes kuvaamaan sitä olotilaa, joka aamulla vallitsi. Hyvään tarkoitukseen kuitenkin meni ja onhan se totta, että ainakin on päivässä enemmän aikaa kaikelle puuhalle.

Brunssille siis mentiin ja ai että. On kyllä niin paljon parempaa vain nappailla kaikenlaisia herkkuja lautaselle ja syödä niitä ilman kiireitä. Kuitenkin harmikseni viime aikoina on ruokahalu ollut tiessään, mutta toivottavasti se palailee takaisin. Mistä johtuukin, en tiedä.

Vähän puhelinkin tuossa ostosten esittelystä ja nyt sitten onkin aikalainen läjä niitä. Uutta vaatekaappia kohti ollaan ahkerasti menossa ja kyllähän tässäkin alkaa tämä minun "tyylini" teillekin valottua. Mustaa ja harmaata. Ja no, aika tuollaista sporttista sekä rentoa. Tullut tässä nyt muutenkin aihetta analysoitua Inkan kanssa, joten kun vain saa vielä muutamia juttuja valmiiksi muussa elämässä, niin pistän oikein kunnon postauksen aiheesta.

Adidaksen sukia sekä t-paitaa on tullut metsästeltyä oikein kynsin ja hampain. En siis todellakaan tiedä, miten en ollut tuota Laminaa tullut aikaisemmin ajateltua. Netistä olen näitä bongaillut, mutta aina tuntuu koot olevan lopussa. Nyt tärppäsi, mutta oli tälläkin kertaa hilkulla. Paitoja oli nimittäin vain yksi kappale, mutta onnekseni juuri siinä koossa missä sen halusin.
Adidas t-paita: 30,00e / Adidas polvisukat: 16,00e

BikBokin mustat farkut on jo kulkeneet pitkään rinnallani. Luottofarkut, joista en vain osaa vaihtaa pois. Varmasti olisi niitä parempiakin vaihtoehtoja tarjolla, sillä lahkeita joutuu aina käärimään. Tosin tarkemmin ajatellen, se onkin ongelma minulla melkein kaikissa housuissa. Ja tuota mustaa "toppia", olenkin etsiskellyt jo jonkin aikaa ja nyt tärppäsi. Oikein hyvin vielä tärppäsikin! Tykkään nimittäin paidasta todella paljon, istuu kuin minulle tehty. Ja hei, ei ollut hinnallakaan pilattu.
BikBok mustat farkut: 54,95e / BikBok musta toppi: 24,95e

Gina Tricotin valikoimiin oli saapunut vaikka mitä ihanaa. Siispä tulikin vähän lipsuttua, mutta ei kaduta kyllä yhtään. Harvoin tosin omaan paitoja, joissa on jotain printtiä ja nyt ostin niitä kaksi kappaletta. Ja pakko kyllä mainostaa, että tuo huppari on aivan täydellinen! Otin tarkoituksella siitä ison koon, eli L-koko lähti tänään mukaan. Niin pehmeän tuntuinen ja kerrankin tarpeeksi iso huppu! En oikein pidä naisten huppareiden mallista, huppu on sellainen tiukka ja pieni. Tässä se on ihanan muhkea, johon voi hautautua. Topin teksti puolestaan huusi vain minulle "osta minut!", joten olihan siinä sitten vähän retkahdettava. Noo, kyllä sitä siitä opitaan eikö vain?
GinaTricot huppari: 19,95e / GinaTricot toppi: 7,95e

Stadiumista sitten nappasinki mukaani Inkan "markkinapuheen" saattelemana mukaan uudet urheiluliivit, joita olin kyllä vähän himoinnut jo jonkin aikaa. Sokkona lähti kassalle ja kotona kokeillessa oli todettava, että aika nappiin tämäkin ostos meni. Muutenkin pitäisi niitäkin näiden vuosien jälkeen uudistella.. Ai, ai, niin paljon tehtävää tämänkin projektin suhteen. Lottovoitto, ohoi, missä olet?! Ainiin, voisihan sitä joskus lototakkin.. No, ehkä sitten joku kerta.
Stadium urheilurintaliivit: 27,90e

Tästä tulikin paljon pidempi postaus, kuin oli tarkoitus. Nyt koneen läppäri kiinni, Gossip Girl pyörimään ja jotain ruokaa voisin loihtia tuolta kaappien kätköistä. Vielä pikainen muistutus kysymyspostauksesta, joka on meneillään. Sinne vain iskemään kiperiäkin kysymyksiä. Monta on jo ehitnyt tulla, kiitos paljon niistä! Innolla odotan kyseisen postauksen tekemistä.

2 kommenttia:

 1. tykkään sun tyylistä kyllä ihan sikana!!

  http://katilahtinen.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Piristi kyllä nuo muutamat sanat hurjasti päivää (:

   Poista

Kiitos kommentistasi!