perjantai 5. helmikuuta 2016

Punainen peto


5.2.2016 5.2.2016a 5.2.2016b

Perjantaissa mennään jo! Huhhu, että onkin ollut aika hulabaloo viikko, vaikka nyt itse sanonkin. Jotenkin tuntuu, että aikaa ei riitä mihinkään, kaikki tehtävät vain kasaantuvat eteen. Minä kun muutenkin harrastan sitä viimehetken panikointia. Oma vika siis.

Tänään siis kun koulussa on jälleen etäpäivä on aikalailla laiskottanut. Harmi vain että tehtävää riittää ja nytkin kakku on uunissa. Oikeastaan tarkemmin sanottuna neljäs kakku. Illalla odottaa vielä kakkujen täyttö ja aamulla koristelu. Eipä siis olla päästy koulua kovinkaan kauas pakoon, vaikka kyseessä onkin ihan vapaaehtoinen ele. Ja no, onhan tämä ihan hauskaa, tosin tuo siivoaminen odotteleekin tuolla jo. Oikeastaan kummittelee, en viitsi edes vilkaista keittiöön päin.

Mutta ah, tuo KitchenAid! Saatiin Inkan porukoilta tuo lainaan ja vitsit että olen kyllä ihan haltioissani. Kutkuttaa edelleenkin ihan huolella tuollaisen ostaminen itselle, mutta hinta on kyllä suolainen. Todella suolainen, joten näillä opiskelijabudjeteilla taitaa jäädä kyllä aika pitkäksi aikaa väliin tuon hankkiminen. No, onneksi pääsee nauttimaan aina välillä tuon hienouksista.

Vähän tämmöinen pikainen kuulumispostaus. Viikonloppuna jos vain kerkiää olisi tarkoitus tulla vähän laittelemaan uusia ostoksia esille. Ei niitä nyt mitenkään hirveästi ole, mutta kuitenkin ihan hyvin. Niin ja samalla vähän raotellaan sitä vaatekaappiremonttia, joka tässä etenee pikkuhiljaa. Ja tälläkertaa tarkoitan todellakin että pikkuhiljaa, on nimittäin muuten kallista puuhaa...

Nyt viimeinen kakku tulikin uunista, se vain kelmuun ja jääkaappiin. Sitten pika pikaa töihin, kiire, kiire, K I I R E!

2 kommenttia:

  1. Tuo kitchenaid on oikeesti ihan huippu! <3 Mun äitillä on toi ja on ihana aina päästä tekemään jotain tuoretta leipää tms. kun se valmistuu niiin nopeasti! Ehkä sitä itsekin joskus tulevaisuudessa hommaa tommosen kotiinsa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo, en oikeasti ymmärrä miten voin enää elää ilman tota. No, nyt on vain taas pakko palata takaisin arkeen, kun tuli tiistaina jätettyä tuo ihanuus takaisin omistajilleen.

      Poista

Kiitos kommentistasi!