tiistai 9. helmikuuta 2016

08022016

Pitkästä aikaa pistetään My Day:tä pystyyn. Pieni kurkistus sellaiseen tavalliseen päiväään, johon ei kuitenkaan kuulu koulua, ainakaan siinä normaalissa muodossa. Kyseessä on muutenkin viikon ainoa vapaapäivä ja näin ollen yksi lemppari päivistä, nimittäin maanantai. Joten ei muuta kuin kurkistusta eiliseen!

9.2.2016 9.2.2016c

10:11 ~ Herään, vaikka herätyskello soikin tasalta. Jotenkin kuitenkin väsyttää ja olo on aika heikko. Ihan hyvä ettei tänään ole koulua, voi ottaa ihan rennosti. Tosin salillekin pitäisi mennä.

10:30 ~ Pistän tee-veden kiehumaan ja käyn pesemässä hampaat. Alan todella epäillä salille lähtöä. Ehkä vähän helpottaa kun saa jotain ruokaa syödyksi. Pitkästä aikaa Netflix päälle ja GossipGirl pyörimään. En olekaan sitä katsonut varmaan vuoteen, mutta nyt tekee kyllä ihan hyvää katsella vähän. Tai ehkä vähän enemmän.

12:15 ~ En ole vieläkään aloittanut koulutehtävien tekemistä. Nyt pakko ottaa itseään niskasta kiinni! Sali jää kyllä tänään välistä, mutta huomenna on onneksi uusi päivä.

15:19 ~ Hallelujah! Vihdoin kaikki tehtävät tehtyinä, hyvin tai huonosti, mutta tehty. Nyt voi kunnolla syventyä GossipGirlin maailmaan paremmin. Ja ainakin joku taakka tippui harteilta. Vielä on hullu lista kaikkia tehtäviä asioita, mutta nyt ei vain yksinkertaisesti kykene. Joten viltin sisälle kääriytymään ja mukava asento.

15:38 ~ Ai niin paska, ne tiskit! No ei auta muu kuin pistää hetkeksi GossipGirl tauolle ja ottaa itseään niskasta kiinni. Äh, missä se ihana hovimies on kun sitä tarvitaan... Tänne nimittäin yksi sellainen kiitos!

15:47 ~ Okei, taisin hieman liioitella tuota tiskin määrää. Ja onhan meillä tiskikone. Niin, ja mikrossa lämmitetty ruoka auttaa aina asiaan. Heti näyttää maailma paljon valoisammalta paikalta. Joten laiskottelu voi nyt alkaa ihan tällai virallisesti. Paitsi että 16:35 lähtee bussi kohti keskustaa. No, yksi jakso vielä ja sitten vain pikaisesti itsensä ehostus. Voisihan sitä laittaa vaikka uuden lempipaidan päälle. Musta tietenkin. Paitsi että taitaa olla neulepäivä. Sää masentaa.

9.2.2016d 9.2.2016a

16:33 ~ Inkan kanssa kotiovesta ulos ja kohti keskustaa. Vaihteeksi taas bussi myöhässä. Eipä siinä mitään, onneksi ei sentää sada. Tosin tuli kyllä heti ulko-ovesta tultua astuttua lätäkköön. Se niistä kuivista jaloista.

18:00 ~ Pitkä metsästys sai onnellisen päätöksen. Miten en ollut tajunnut tsekata aikaisemmin Laminan valikoimaa? Ai että sitä välillä ei vain ajattele ihan loppuun asti. Onneksi tuli älynväläys (tai no onneksi omaan hyvät Googlailu taidot), sillä tuonne jäi kyllä muutama muukin juttu, jonka voisin ihan mielelläni kiikutella kotiin. Nyt kuitenkin mennään pienin askelin kohti sitä the vaatekaappia.

18:27 ~ S Y Ö M Ä Ä N! Ja kappas, oisko sushin aika piiiiiiitkästä aikaa? No ois. Vakio, eli Konnichiwan sushibuffettiin. Maistui kyllä hyvälle pitkän tauon jälkeen, mutta pakko on kyllä sanoa. Ei sitä enää ihan loputtomiin voi syödä. Tuli raja nimittäin paljon nopeammin vastaan, kuin oilisin uskonut.

20:00 ~ Siinä syödessä ja jutellessa vierähtikin melkoinen tovi. Välillä kyllä ihmetyttää, että miten meillä riittää oikein juttua, vaikka asutaan yhdessä? Kyllä sitä jotenkin vain aina näyttää riittävän. Mutta hei, vielä aikaa shoppailla, joten eiköhän sitten vain kunnon loppukiri. Eli siis sukkien ostoa H&M:stä.

9.2.2016b 9.2.2016e 

21:21 ~ Kotona. Ulkona aivan pimeää, mutta roskat on vietävä. Oma vika kun unohtui päivällä. Joten ei muuta kuin roskakassien kanssa vain roskiksille.

21:40 ~ Yleistä lagausta ja vaivoin hinautuminen sohvalle. TV auki, mutta hitto, huomenna pitäisi palauttaa lainassa ollut KitchenAid. Ei siis muuta kuin peppu ylös sohvalta ja tiskaamaan. Eipä onneksi mene kauaa, kun ollaan taas sohvalla. Kone syliin ja loistavaa, Ex on the Beach onkin juuri alkamassa.

22:00 ~ Alan kirjoittamaan tätä postausta samalla. Muuten tulee oikeasti unohdettua kaikki jutut. Muisti ei nimittäin näissä asioissa ole oikein hyvä. Onneksi olen kirjoittanut joitain kellonaikoja päivän mittaa ylös. Inka painuu nukkumaan ja tajuan vasta, että okei itselläkin on huomenna kahdeksalta koulua. Joten kuvien muokkaus jääköön huomiselle. Tuntuu vähän ylitsepääsemättömältä nimittäin semmoinen puuha.

22:45 ~ Kone kiinni ja hampaiden pesu. Sänky kutsuu ja houkuttelee. Tosin juuri kun olen menossa peiton alle muistan, että mullahan on mustat kynnet. Ei muuta kuin ylös ja poistamaan kynsilakkoja. Ja pari kirosanaa mielessä.

23:05 ~ Se siitä ajoissa nukkumaan menosta. Oli ajatuksena lukea vielä blogeja, mutta ehei, pakko vain laittaa useat herätykset ja nukkumaan.

Siinä siis aika tuollainen etäpäivä, jolloin ei ole ehkä sitä kaikista kiireellisintä aikataulua. Tulossa jossain vaiheessa sitten vastapainoksi sellainen My Day, joka onkin niitä kiireisimpiä päiviä. Näkee hyvin sen, mitä kaikkea aina päivään mahtuukaan, vaikka saman verran niitä tunteja on...

6 kommenttia:

  1. Uh nam sushia! Kivan kuulonen päivä ollu =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sushi kyllä parasta! Ja oli kyllä, sellainen rauhallinen päivä, joka ei kyllä ole minun arkeen mitenkään tyypillinen :D

      Poista
  2. Oii, olen aina halunnut maistaa sushia! ♥

    VastaaPoista
  3. No ei toi nyt niin myöhään oo, nukkumaan meno siis. : o Mulla on kauhee ongelma ollu jo monta vuotta, et pääsisin nukkumaan oikeesti ajoissa. Koneen kanssa on myös vaikeeta ja oon pikkuhiljaa alkanu laittamaan jopa muistutuksia, et kone sammuu nyt. Kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, ei onneksi nyt tuollaista "ongelmaa" ole ollut. Kyllä se uni sitten aina loppujen lopuks tulee (:. Mutta onhan se totta, että kone on tosi haitallinen asia, siihen jää jotenkin niin kiinni...

      Poista

Kiitos kommentistasi!