tiistai 3. marraskuuta 2015

Syksy


 
Vain elämää-levy paukahti vihdoin odottelujen jälkeen Spotifyhyn ja sitä on kyllä oikein urakalla tullut luukutettua. Etenkin Sanni ja VilleGalle, ai että! Varmastikaan en ole ainoa, joka on tuota levyä kuunnellut ihan loputtomiin asti. Tulee vain niin hyvä fiilis sitä kuunnellessa.

Mitäs sitten muuta? No, ei oikein muuta kuin koulua ja töitä. Aikalailla aika rientää ja pientä stressiä on kyllä ollut havaittavissa. Työharjoittelu nimittäin aivan nurkantakana ja tänään sainkin kirjoitettua sopimukset ja lyötyä näin homman lukkoon. Aika hyvä fiilis jäi ja kyllä se stressi ja lievä pelko on muuttunut innostukseksi. Rankkaa tulee varmasti olemaan, mutta sen näkee sitten. Nyt ainakin siis hyvillä fiiliksillä aloitetaan ensimmäinen työharjoittelu Café Esplanadissa.

3.11.2015

Kipeenä ollaan nyt oltu, milloin pahasti, milloin vain kevyesti. Alkaa kyllä tympimään tämä ailahtelu, terveeksi ja sassiin! Pitkästä aikaa ei nimittäin olla näin kipeänä taas oltu. Johtunee varmaankin siitä vähäisestä vitamiini määrästä. Tuppaa minimittäin unohtumaan kaikki vihannekset ja hedelmät, nyt kun omillaan asustelee. Onneksi mahti kämppis pitää ainakin välillä huolta noista rehuista.

 Pakko kyllä kertoa, että tuli sunnuntaina oltua Flamingossa ja tälläkertaa myös siellä kylpylän puolella. Ei oikein ollut odotuksia, joten oli kyllä positiivinen yllätys! Varsinkin lämminallas, sinne olisi kyllä voinut jäädä vaikka kuinka pitkäksi aikaa lillumaan. Muutenkin teki tuollainen irtiotto tosi hyvää, pääsi oikeasti kaiken stressin ja kiireen keskellä rentoutumaan.

3.11.2015a

Nyt ollaan jo marraskuun puolella ja sitä on jotenkin todella vaikea uskoa. Säät ovat olleet aivan upeita, ei yhtäkään räntäistä syksypäivää ole tähän syksyyn mahtunut. Tykkään! Sää onkin varmaan juuri syy siihen, että en vain millään saa päähän sitä, kuinka lähellä ollaan joulua. Joulukalenteri pitäisikin varmaan kohta jo ostaa, sillä aika on mennyt niin nopeasti, että muuten ollaan jo tammikuussa kun vasta kalenterin tajuan ostaa. Onkin jo super siisti kalenteri mielessä... Kaikki on vain jotenkin mennyt niin nopeasti, etten oikein blogissakaan tietäisi mistä kertoa. Koko ajan tapahtuu ja koko ajan pitäisi olla menossa. Mutta kyllä täällä silti ollaan, vaikka sitten vain todella paljon harvemmin. Minkäs sille kuitenkaan voi, kun päivässä se 24h vain on... 
Millaiset fiilikset teillä on ollut tästä syksystä? Onko muitakin, jotka on nauttineet näistä upeista säistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!