torstai 19. marraskuuta 2015

Nyt on viihteet kohdillaan

Varmasti täällä blogin puolella on yksi asia tullut aika selväksi, varsinkin niille jotka ovat pidempään olleet menossa mukana. Minun kärsimättömyyteni. Kaikki on saatava heti, tässä ja nyt, muuten ärsyynnyn oikein pahemman kerran. Tietyissä tilanteissa osaan tätä piirrettä hillitä, mutta kun kyseessä on etenkin tietotekniikka, niin ei toivoakaan. Tämän sain jälleen kerran kokea, kun tuli viime viikolla Inkan kanssa vihdoin ja viimein hommattua Wi-Fi tänne kotiin. Forumissa törmättiin oikein mukavaan Elisa myyjään ja siinä sitten tuli kaupat tehtyä. Kyllä se vain niin on, että jos asiakaspalvelu on kohdillaan, niin kyllä niitä ihan mielellään kuuntelee ja kaupat tekee.
 
19.11.2015

Kuten myyjä sanoi, paketti on helppo asentaa. Selkeät ohjeet ja kunhan vain muistaa katsoa koko boxin läpi, eikä niin kuin minä ja unohdella piuhoja sinne. Siinä olikin sitten hyvä ihmetellä, että miksi ei toimi. Niin miksiköhän..? Onneksi kaveri töissä Elisalla Turun päässä, niin sai häneltä vähän vinkkejä. Sitten vain jäätiin odottamaan ilmoitusta siitä, että laajakaistayhteys on kytketty. Siinähän sitten tältä kärsimättömältä riemu repesi. Tosin se riepu tyssäsi kuin seinää. Ei nimittäin toiminut. Ei sitten millään. Ärsytykseksihän se meni ja olin jo valmis heittämään kaikki vempaimet seinään sekä kiroamaan koko homman. Onneksi kuitenkin löytyi aivan loistavaa asiakaspalvelua Elisalta, homma saatiin toimimaan. Ehti siinä nimittäin oikeasti tulla jo sellainen olo, että miksi mikään ei voi koskaan heti toimia. Vika kuitenkin ei ollut Elisan, vaan ihan siinä, että meillä on jäänyt taloyhtiössä kesken nuo tuommoiset johtosysteemit. Vaati siis ihan ammattilaisen tällä kertaa, vaikka ei me mitään avuttomia olla. En kuitenkaan itse lähde sorkkimaan mitään sähköjohtoja ja kyllä siinä sitä touhua katsellessa tuli itselle todettua, että jep, en olisi itse todellakaan lähtenyt tekemään.

19.11.2015a

Tänään siis saatiin vihdoin tämä toimimaan ja ai että sitä riemun määrää. Wi-Fi toimii ja TV on kuin aivan uusi maailma. Vielä pitäisi keksiä vähän noille johdoille jokin käytännöllisempi systeemi, mutta se on sitten oman aikansa murhe. Nyt ainakin on tämä tyttö taas tyytyväinen ja ärsytys on tiessään. On nimittäin helppokäyttöinen ja kätevä tuo Viihde, joten ainakin tällähetkellä isot peukut sille. Kannattaa todellakin harkita tämmöisen ostamista, jos siis sellaista ei vielä ole. Ainoa miinus on ehkä se, että meidän TV:n katselu taitaa nousta aivan omiin lukemiinsa. Tai siis meidän mittapuulla. Eihän sitä lupoaikaa ole oikein ollenkaa, mitä nyt muutama tunti silloin tällöin.

19.11.2015b

Eipä siis muuta, kun sonnustautuminen OnePieceen ja viltin alle hautautuminen. Game of Thrones päälle ja se on menoa se. Meillä nimittäin tuo HBO-kanava löytyy ja siellä odottaa myös Sinkkikset oikein kiltisti. Ai, että... Katsotaan vain, niin pian ollaan Inkan kanssa molemmat homehtuneet TV:n eteen ja meistä ei ihmisinä ole edes tietoakaan. Nyt kuitenkin kuumaa juotavaa käteen ja Game of Thrones pyörimään. Näin aion tämän torstain-illan viettää ja valmistautua viikon viimeiseen arkipäivään. Huhhu, on tämä kyllä yhtä menoa, mutta onneksi sitä vielä nuoria ollaan. Tsemppi torstait kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!