maanantai 9. marraskuuta 2015

Mondays = A great day to be alive

Uusi viikko taas pukkaa ja mukavastihan se lähti käyntiin. Vaikka koulu alkoikin pimeyden keskellä klo 8.00, niin se ei todellakaan ollut mikään este. Ehei, pirteänä oltiin ihan aamusta asti, johtunee varmaankin vähistä yöunista. Meni nimittäin jälleen ihan deadlinea myöten noiden koulutöiden tekeminen. Koskas sitä oikein oppisikaan aloittamaan ajois... ei koskaan?

Pakko mainita, että voi sitä riemua, kun tajusin, että meillä kaapeli ja MTV näkyy! Lempparisarjoja on nyt koluttu oikein huolella, saatu heittää aivot narikkaan ja nauraa oikein kunnolla. Ei ole Netflix ollut siitä lähtien käytössä ollenkaan. Jotain sekin varmasti kertoo.

9.11.2015b

Oli jotenkin tosi hyvä fiilis palata kouluun. Pakko kyllä kiittää onnea siitä, että on tollainen porukka, jonka kanssa jaksaa sitä aikaa vietellä. Paskaahan se olisi tulla kouluun sellaisella fiiliksellä, että kumpa tämä vain loppuisi. Ei, siis onhan sellaisia fiiliksiä myös, mutta ei ihmisten takia. Jep, onnekas olen, vaikka amiksessa ollaankin.

9.11.2015c
// Valkoinen toppi: BikBok / Harmaa neule: Gina Tricot / Mustat farkut: H&M //

Inkan peili koki taas paikan vaihdoksen, kun kotiin tultua oli energiaa ja teki hirveästi mieli otella pitkästä aikaa kuvia. No, siihen se innostus sitten jäikin, sillä aivan puuntakaa iski väsymys. Olin jo aivan nukahtamaisillani sohvalle, kun puhelin pirahti ja Inkalta tuli viesti, että koulusta lähti. Eipä siinä muuta, ruoan tekoon. Ja ai, että tuli loihdittua kyllä maittava uuniperuna-annos, vaikka näin itse sanonkin. Yllätin jopa itseni. Pistänpä tässä viikolla reseptiä vähän tulemaan, helppoa ja maittavaa.

Nyt menen kuitenkin jatkamaan pyykkipäivää ihan mahtavan kämppiksen kanssa. Monilta ollaan saatu kuulla, kuinka jossain vaiheessa iskisi koti-ikävä. Ei meille ainakaan. Kaikki, siis kaikki, on vain helpompaa ja vaivattomampaa. Näin sen kuuluukin olla. Pitäkää tekin huippu ilta, vaikka onkin maanantai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!