perjantai 27. marraskuuta 2015

1/4

Tässä onkin nyt ensimmäinen työssäoppimisviikko takana ja hei elossa ollaan! Voin jo melkein sanoa, että tuohon 4:45 herätykseen on tullut totuttua. Kyllähän se tämän päivärytmin asetti ihan uusiksi, mutta kaikkeen tottuu. Vielä kolme viikkoa jäljellä ja jos menee vähäänkään yhtä nopeasti kuin tämä ensimmäinen, niin lomallahan tässä jo melkein ollaan.

Viikko on siis mennyt muuten rennosti. Olen yrittänyt ahmia Game of Thronesia niin paljon kuin vain olen pystynyt. Eipä hirveästi sitä aikaa ole ollut tosin, mutta silti. Niin ja tulihan tuossa lauantaina käytyä jälleen ulkona vähän vapaalla! Inkan kanssa päädyttiin kahdestaan viimein yöhön. Vaikka yhdessä asutaan, niin on kyllä niitä kahdenkeskisiä hetkiä liian vähän. Nytkin viikonlopun kulutan Tampereella ja no, päivät olen nukkunut tai Inka on puolestaan ollut vielä koulussa.

27.11.2015 27.11.2015a 

Tosiaan viikonloppu vierähtääkin Tampereella ja ensiviikolla työssäoppiminen jatkuu. Hiljaisuus siis täällä vallitsee vielä jonkin aikaa, mutta yritän ainakin kerran viikossa päästä vähän kirjoittelemaan. Ihan vain oman mielenterveydenkin kannalta nimittäin... Kerrottavaa nimittäin on, mutta ei vielä! Ja onhan se joulukin tuloillaan, vaikka en kyllä mikään joulufani todellakaan ole. En siis ollenkaan jos nyt totta puhutaan. Mutta nyt takaisin Game of Thronesin pariin ja toivottelenkin mahti viikonloppuja kaikille!


2 kommenttia:

  1. Ihana tää sun blogi, aloin heti suraamaan xx <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kiva että tuli seuraamisfiilis (:

      Poista

Kiitos kommentistasi!