sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Teinipeilejä ja peniskakku

Jälleen yksi viikko pulkassa. Apua kun tuo joulukin vain lähestyy lähestymistään. Pitää alkaa niitä lahjoja kehittelemään, että ehtii sitten viimeisinä päivinä ne käydä paniikissa ostamassa. Ihan turhaa on nimittäin edes uhota, että olisin ajoissa liikenteessä. Epäonnistuu joka vuosi.

Mutta mitäs sitten tähän viikkoon on oikein mahtunut? Tuntuu että vaikka mitä, siitä huolimatta, että aika valuu sormista. Vastahan oli sunnuntai ja isänpäivää vieteltiin, nyt taas sunnuntai onkin lopuillaan ja uutta viikkoa pukkaa perään.
 
Gmail (2)

// Pääsin kunnolla nauttimaan kotioloista, kun koulu ajoittui ihan vain muutamalle hassulle iltapäivä tunnille. Olen ihan uudella tavalla ihastunut harmaaseen tässä syksyn mittaa. Nyt siis voisi sanoa, että vaatevärien laajuus on siitä mustasta ja valkoisesta saavuttanut nyt myös sen harmaan. // Pitkästä aikaa sushia! Ai että sitä oli kyllä tehnyt mieli oikein kunnolla ja pitkään. Joten olihan sitä sitten Inkan kanssa vakkari paikkaan päästävä. Hyvää oli niin kuin aina. // Vähän shoppailua, tosin itsellä se jäi vain kahden perus paidan ostoon. // Perjantaina tulikin sitten vieteltyä Mimosan ja Aksun läksäreitä. Vaikka ei suunnitelmien mukaan mennytkään, niin kuitenkin tuollaiset koti-illat on kyllä parhautta hyvässä seurassa. //

Gmail (3)

// Tuli siinä sitten jossain vaiheessa tätä syksyä luvattua, että leipoisin heille peniskakun. Musta sen piti olla, mutta koska värijauheessa ei mitään viittausta sen väristä ollut, niin no, hyvin tumman sininen se sitten oli. Tuli vielä melkein kakkua siirrellessä tiputettua se sitten oikein somasti tuohon matolle. Tai niin olisi käynyt, ellen olisi jollain ihmeen konstilla saanut pysymään kädessä. // Tähteistä väsätty salaatti. Osalta on kuullut ihmettelyjä minun ja Inkan syömisen suhteen. Ja kyllä, syödään me terveellisesti ainakin joskus. Tai paremmin sanottuna silloin, kun sitä ruokaa ehtii oikeasti tehdä... // Lauantaina asua sitten siinä. Inkan vaatekaapilla tulee välillä käytyä ja kimono sekä paita ovatkin hänen kaapistaan. On se kyllä mahtia, että ollaan samaa kokoa ja vielä, että oikeasti voi toiselta lainata vaatteita. Kimono:Bershka Toppi:Zara Farkut:H&M // Kuva ihanan Jasminin kanssa. Koulukavereiden kanssa tosiaan lähdettiin vapaalle ja voin kyllä sanoa, että mikä ilta! En yhtään osannut odottaa että olisi niin huippua. Näitä on kyllä varmasti tulossa lisää ja hyvä niin. //

15.11.2015

Tosiaan nämä kaksi kaverusta sitten lähti tänään kohteena Etelä-Amerikka. Jotenkin ei tunnu siltä, että lähtivät jo nyt, kun matkasta on puhuttu vaikka kuinka pitkään. Rehellisesti sanottuna itseäni kauhistutti ajatus siitä, kuinka kaksi tyttöä lähtee rinkat selässä Etelä-Amerikkaan 3,5kk. Voin kuitenkin nostaa vain hattua, kun sen uskaltavat tehdä. Unelma itselläkin olisi vain ottaa ja lähteä reissuun, mutta siihen ei vielä ainakaan rahkeet riitä. Varmasti tulevat viettämään elämänsä muistorikkaimmat kuukaudet ja näkemään niin paljon kaikkea sekä tekemään meidät katellisiksi kaikilla instakuvilla sekä blogiteksteillään. Joten jos kiinnostaa lukea kahden tytön reppureissailua ympäri Etelä-Amerikkaa, niin klikatkaapa TÄSTÄ. Nyt kuitenkin tämä tyttö painuu nukkumaan jotta sitä sitten jaksaisi uuteen viikkoon. Joten hyvät yöt ja huomenit kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!