tiistai 1. joulukuuta 2015

N O P E

Siis apua! Ollaanko me todellakin jo joulukuussa?! No ollaanhan sitä ja meinasi jäädä joulukalenterikin saamatta. Onneksi isä yllätti sunnuntaina, kun olivat äidin kanssa ostaneet minulle kalenterin. Joten joulun odotus alkakoon! Paitsi hetkinen... enhän minä oikein pidä edes joulusta. Se kaikki stressi ja häsläys, ei vain ole minun juttuni. Kuitenkin ehkä tässä alan saamaan sellaista pienoista joulufiilistä itseeni. En tiedä johtuuko se sitten siitä, että on tullut tässä pipareita sekä joulutorttuja tehtyä melkein kyllästymiseen asti. Olenkin tässä Inkalle jo muutaman kerran sanonut että kaipailisin tänne meidän kotiinkin muutamia koristeita. Sellaisia meidän näköisiä tietenkin. Perus joulunpunaiset voi unohtaa ihan surutta.

Mutta sitten vain itse postauksen aiheeseen syvemmin! Joulussa parasta on aina ja ikuisesti ollut se aaton jälkeinen aamu. Se kuinka voi mukavasti yöpukupäällä ja villasukaat jalassa vietellä rentoa päivää, ihastella oikein kunnolla lahjoja ja syödä niitä jouluruoka jämiä. Jep, se on vain niin parasta aikaa se. Siispä olin halkeamaisillani riemusta, kun BikBokin instagrammiin lävähti kuva uusista yöasuista ja muutenkin oloasuista. Niin mukavan näköisiä ja heti tuli sellainen olo, että pakko saada. Ei ole muuten sellaista oloa pitkään aikaan ollut, joten ehkä tuokin kertoo siitä, kuinka vain ovat niin ihania!

xmas-lahjat
// Housut:24,95e // Shortsit:17,95e // Uni shortsit:12,95e //
// Toppi:9,95e // Huppari:24,95e // Sukat:17,95e // 

Harmaa väri on muutenkin löytänyt vaatteissa jälleen tiensä mustan rinnalle. Varsinkin näin talvisin ja syksyisin tuntuu, että harmaa on se piristävä osa muuten hyvin mustaa pukeutumista. Mutta ah, en malta odottaa kun pääsen noita kokeilemaan ja saan kotiin kiikutella. Purskahdan varmaan itkuun, jos eivät olekaan niin mukavan oloisia kuin kuvista näyttävät...

Vakkari vapaa-aika puuhaa seuraavaksi ja syömistä. Ollaan kyllä Inkan kanssa usein todettu, että hyvää ruokaa saadaan syödä, kunhan sitä vain tehdään. Eilenkin tuli tehtyä hyvin helpoista aineista todella hyvää ruokaa ja saatiin kaapin rippeistä jälkkärikin aikaiseksi. Ihan super simppeliä, mutta maukasta ja H Y V Ä Ä. Joten tsempit kaikille loppu viikkoon ja voin vannoa, että kohta on jo viikonloppu!

2 kommenttia:

 1. Toi huppari on ihana! Voin vaan kuvitella kääriytyväni sohvalle sen, kaakaokupposen ja netflixin kera kylmänä iltana. Oi.

  <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah niin on! Ainoa vain kun kävin tänään sitä hypistelemässä niin olikin sellainen ohut. Itse ainakin pidän talvella enemmän sellaisista paksuista ja pehmeistä (:

   Poista

Kiitos kommentistasi!