maanantai 21. joulukuuta 2015

Joulushoppailut

Siis tiedättekö mitä? Juuri kun tuossa tuli viimeksi paasattua tästä koneesta, niin kappas vain, tänään kun laitoin koneen päälle ihme tapahtui. Ruutuun pamahti ilmoitus päivtyksestä ja se alkoikin siitä sitten menemään. Ikuisuuden kesti (siltä se ainakin tuntui), mutta kun oli valmis pidätin hengitystä. Totuudenhetki oli nimittäin  käsillä: toimisiko kone vai ei. Ja sehän toimi! Ai tätä ilon määrää. Huomenna varmaankin sitten ei enää toimikaan, mutta ainakin tänään se on parempi kuin uusi. Tekisi mieli vain rutistaa sitä ja antaa ison halauksen. Kyllä, sähkölaitteisiinkin voi syntyä side, kun niiden kanssa kokee paljon... En häpeä myöntää sitä. No ehkä vähän, mutta meni jo.

Tänään tuli sitten vieteltyä sitä joululomaa pitkin keskustaa juosten. Päätin kerrankin olla suht ajoissa ostamassa joululahjoja, mutta niin näytti olevan sadat muutkin ihmiset. Sitä tungoksen ja jonotuksen määrää. Ja minä lasken vielä itseni niihin kärsivällisiin jonottajiin, mutta siinä meinasi kyllä hermot mennä itse kussakin kaupassa. Aivan järkyttävää ja nyt todellakin muistan sen, miksi olen aina niitä lahjojen ostoja viivytellyt.


21.12.2015a 21.12.2015

Joululahjat sain kuitenkin ostettua, vaikka niitä saikin hieman metsätellä. Tykkään antaa lahjoja ja varsinkin, kun tiedän tasantarkkaan mitä jollekin ostan. Vihaan kuitenkin sitä pohtimista, sillä en tykkää ostaa mitään turhaa pölyttymään. Siispä välillä tulee vain revittyä hiuksia päästä lahjojen suhteen ja kyllähän se on stressaavaakin, sillä ainahan sitä haluaa, että se toinen siitä pitää. Nyt siis vain sormet ristissä toivomaan, että onnistuin ostamaan mieleisiä lahjoja ja jos en, niin parempi onni ensivuonna.

21.12.2015b 21.12.2015c

Pitihän sitä tyttöjen tankatakkin että jaksaa. Siispä vakkari sushi-paikkaan Konnichiwaan ja masut aivan liitoksistaan täyteen. Tuli siinä samassa vähän asioita päiviteltyä elämästä, vaikka Inkan kanssa saman katon alla asutaankin. Aina ei kuitenkaan ehdi kaikkea sanoa, joten ihan hyvä päästä kotoa muualle vähän rupattelemaankin. Sellainen irtiotto arkeen.

Kotimatkallekin oli saatava evästä, mutta jotain viileää ja raikasta. Oli siinä kaupoissa juostessa ja jonottaessa nimittäin ihan hyvän lämmön ehtinyt saada päälle. Ja ai että tuo Limely Lemon on kyllä hyvää! Aivan taivaallista. Ihan oma suosikki kyllä heittämällä. Tuli siinä myös todettua, että tuollainen mehukone tulisi kyllä meidän kämppään tarpeeseen. "Wink Wink"

21.12.2015e
// Tekoturkistakki:Zara // Huivi: BikBok // Farkut:H&M // Kengät:Nike //

Oli kyllä outoa pukea päälle tuohon säähän. Piti oikein mennä parvekkeelle ihmettelemään, että mitä sitä nyt oikein tuonne pukisi. Kevät/syksy varustusta vain päälle ja menoksi. Minullakin oli tuon tekoturkistakin alla vain t-paita ja ei ollut kyllä kylmä todellakaan. Juuri sopiva. Tosin ihan hyvältähän se toisaalta tuntui, se, että talvi vähän niinkuin tipahti välistä. Uskon kuitenkin vahvasti, että se on vielä tuloillaan, ehkäpä jopa pahempana kuin koskaan. Joten pakko sitä on tästä kai nauttia. Niin ja siitä, ettei myöskään ole sitä loskaa. Onneksi! Nyt pistän läppärin kiinni ja jatkan loman nauttimisesta. Suosittelen tekemään samoin, kun sitä lomaa nyt kerran on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!