lauantai 19. joulukuuta 2015

Rose Gold

Olen tässä jo pitkään käynyt taistelua tämän koneen kanssa, enkä oikein usko että sitä loppua näkyy. Tai ainakaan sellaista loppua, jossa kuljettaisiin vielä monet vuodet yhdessä. Vielä en ole kuitenkaan antamassa periksi, vaikka raastavaa tämä onkin. Nimittäin tuo kirottu Windows 10 päivitys sai aikaan sen, että en pysty avaamaan mitään uusia Office tiedostoja. Vasemmassa alareunassa sijaitseva Käynnistys-painike on myös aivan turha, sillä se saa vaan aikaan sen, että koneesta pitää kirjautua ulos. Turhauttavaa siis ja monesti olen meinannut heittää tämän koneen päin seinää. Hyvin monesti. Ratkaisujakin on tullut Googleteltua minkä kerkeän mutta mikään niistä ei ole toiminut. Pitäisikö tässä siis vain luovuttaa ja hommata uusi kone, vaiko odottaa, että näihin ongelmiin saadaan ratkaisu? Muuten nimittäin oikein hyvästä koneesta kyse, joten tuntuisi rahan tuhlaukselta ostaa uusi. Saa nähdä kauanko tässä kärsivällisyys kestää...

Pienen avautumisen jälkeen onkin hyvä päästä ihailemaan jotain vähän mukavempaa. En laskisi itseäni mitenkään koruihmiseksi, saati sitten että kiiltävät asiat olisivat minun juttuni. Niin se kuitenkin on, että ihmisillä on aina mieltymys johonkin. Kulta vai hopea? Noista kahdesta se on aina ollut hopea. Onhan minulla tosiaan rippiristi, joka on kultainen ja josta pidin todella paljon. Se kuitenkin vajaa vuosi sitten hajosi, enkä ole saanut aikaiseksi sitä korhauttaa. Ehkä tässä vielä joskus...

Vaikka monet koruistani ovat hopeita, niin nykyään olen aivan hurahtanut ruusukultaan. Tai ei minulla oikein koruja hirveästi kyllä näekään, niin yksi on aina sellainen joka minulta löytyy melkeinpä poikkeuksetta ranteesta: Marc by Marc Jacobsin ruusukultainen kello. Se on ihan luotto varustoa ja joka päivä vain ihailen sitä. Ja ihastus ruusukultaan on vain kasvanut, eikä se rajoitu ainoastaan koruihin. Nykyäänhän sitä löytyy melkeinpä mistä vain. Siispä on tullut ihasteltua aikalailla ja tähän kerättyä muutamia, joita olisi ihan kiva omistaa.


19.12.2015

Ai että, voisin nuo kaikki kiikutella kotia oikein hyvillä mielin. Hymyhän tässä tulee kun noita katselee, ovat vain niin kauniita. Varsinkin tuo ruusukultainen Mac:in läppäri, sen kun näin kaupassa, niin ai että. Hinta on onneksi niin suolainen, ettei sitä tule kyllä ostettua. Hyvä niin. On kyllä aivan järkyttävät nuo hinnat, mutta toisaalta hyväähän niistä vain kuulee. Ehkä siis ovatkin sen hintansa arvoisia. Kuka tietää. 

Myös pidän todella paljon tuosta valkoisen ja ruusukullan yhdistämisestä. Sopivat todella hyvin yhteen ja luovat mielestäni sellaisen hempeän, mutta särmää sisältävän imagon. Tykkään, tykkään, tykkään!

Nyt onkin loma alkanut ja siitä olen kyllä täysin rinnoin nauttinut. Nytkin makoilen oikein tyytyväisenä sohvalla, leffa pyörii taustalla ja ihanat kuusen valot valaisevat. Pikkujouluja on tullut vieteltyä oikein urakalla tämän viikon ajan ja niistä viimeisimmät sitten ovatkin tänään illemmalla. Kuitenkin tässä ehtii vielä nauttia tästä omasta ajasta ja rauhallisuudesta, joten taidan koneenkin pistää kiinni, vaikka monta sataa postausta olisi luettavana. Eiköhän tässä kerkiä vielä. Mukavaa lautantaita kaikille pitkästä aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!