perjantai 4. joulukuuta 2015

Jotain odotettavaa

Yksi viikko jälleen takana. Ai että aika menee kyllä nopeasti, mutta hyvä niin! Lomaa odotellaan nimittäin ihan hulluna. Tuntuu kyllä niin hyvältä ja ansaitulta. Mutta joo sitten vähän uutisiin! Eilen tuli Inkalta ehkä parhaimmista viesteistä piiiiitkään aikaan: liput hommattu Rihanna+The Weeknd+Big Sean -keikalle Tukholmaan! Jep, näin on että kesällä odottaa aikamoinen reissu. Siihen on tosin aikaa... Onneksi tämä aika nyt juoksee siivillä ja jopa välillä ahdistaa kun niin paljon on tuloillaan ja kaikki vain lähestyy. Kääk!


Mitäs muuta? No, eilen saapuivatkin veronpalautukset eli toisinsanottuna "ensimmäinen joululahja". Jep, näin sen minä ainakin ajattelen ja ai että tuntui kyllä hyvältä. Vaikka raha ei takaa onnellisuutta, niin kyllähän se elämästä hiton paljon helpomman tekee. Ainakin tietyissä asioissa. Eipä siis ihme, että oli INkan kanssa päästävä vähän vapaalle. Niin ja törsäilemään. Naiset... Hehe. Pistäkää meitä vielä kaksi niin huhhu.

4.12.2015a
4.12.2015
Tuo neule on kyllä kuin unelma. Löytyi BikBokista (ylläripylläri) ja tuntuu vain niin pehmeältä. Ilmankos oli se pakko saada päälle ja hautautua siihen. Joten varoituksen sananen: älä koske, jos et ole valmis rakastumaan. Tarkoitan sitä todella. Muutenkin on kaupat kyllä pulloillaan vaikka mitä, mutta vain yksi ongelma. Sovitus. En millään jaksaisi alkaa riisua kaikkia niitä kamppeita päälä ja sitten vielä pukea sovitettavaksi ja taas sama rumba. Kesällä on vain niin helppoa, kun ei sitä vaatekerrosta ole niin paljoa.

Viikonloppuna onkin sunnuntaina vapaapäivä. Milloinkohan tämä tyttö on viimeksi ollut sunnuntaina ihan vapaalla? Jaa'a, paha sanoa. Nyt kuitenkin niin on ja voi että se tekee iloiseksi. Ei siinä, kyllä minä tykkään töissä käydä, mutta on se vapaa-aika oikeasti todella tärkeää. Ja onhan sitä oppinut ihan eritavalla arvostaakin. Kuten myös monta muutakin asiaa. Mutta ei niistä nyt ja lopetan tämän kun alkaa nyt menemään ihan jaaritteluksi koko homma. Pari jaksoa vielä Game of Thronesia ja sitten nukkumaan. Viikonloppuja kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!