maanantai 14. joulukuuta 2015

"Joulukuusi"

Pikkujoulu kausi on nyt virallisesti avattu, sillä lauantaina tuli niistä ensimmäinen vietettyä. Viisikon kanssa kokoonnuttiin Jasminille ja ai että oli kyllä pöytä täynnä vaikka mitä herkkuja. Ja kaikki tietenkin oli itse tehtyä. Oli kyllä niin ihana nähdä heitä, kun on nyt tullut vieteltyä tuolla työharjoittelussa sen kolmisen viikkoa. Kolme päivää sitäkään enää jäljellä! Kauhistus kuinka aika vain menee...

Oli muuten ihan mukava pukea päälle vaihteeksi jotain muutakin kuin työvaatteita tai salivaatteita. Nyt kun sitä on vain reissailtu parin paikan välissä, niin ei sitä ole oikein aamuisin jaksanut panostaa pukeutumiseen. Ensimmäiset käteen osuvat vaatteet vain päälle ja menoksi. Sillein on ne aamut nyt menneet.


Ilta meni hujauksessa syöden ja vähän juoden. Siitä sitten pienten mutkien kautta päästiin keskustaan, josta sitten jatkettiin iltaa Kokomoon pienoisten mutkien kautta sinnekin. Huomasi kyllä, että pikkujoulukausi oli aivan täydessä tohinassa, sillä baarien jonot olivat jotain aivan järkyttävää. Näen itseni ihan melko kärsivälliseksi jonottajaksi, mutta ei minunkaan kärsivällisyyteni ihan loputtomiin asti riitä.

13.12.2015e
// Toppi:Zara // Housut: Monki //

Eilen saatiinkin pieni ripaus joulua tähänkin taloon. Inkan isä toi Kuopiosta asti luomu-kuusen meille kotiin. Pieni ja vähän parkahan se on, mutta silti ihana ja sopii hyvin tuohon meidän olohuoneeseen. Koristeitakin siihen saatiin ja alkaahan se joulu nyt melko lujaa sieltä meidänkin kotiin tulla, vaikka molemmat kovasti uhottiin ettei näin tulisi käymään. Ei meinaa olla niitä isoimpia joulunkannattajia, ainakaan minä. Mutta nyt se joulu tuntuu ihan hyvältä ja kun sitä lunta vielä ihan kunnolla saataisiin jouluksi, niin olisihan se aika taianomaista.

Untitled 

Ensi viikolla odottaakin joululahjojen paniikki ostelu. Muiden jouluun kun kuuluu aamuinen riisipuuro, niin minulla kuuluu paniikki ostokset. Sitä sitten odotellessa, mutta nyt Game of Thronesin viimeiset jaksot pyörimään, niin on sekin sarja sitten luukutettu loppuun. On kyllä sellainen sarja että huhhu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!