maanantai 26. lokakuuta 2015

Korot jalassa

Apua, tämä postaus piti julkaista jo viime viikolla, mutta hehe, ei niin käynytkään. Olin aivan varma, että olin, mutta enpä ollutkaan. Muutenkin tässä ollaan pienessä hajamielisyydessä oltu, joka paikkaan on menty ja monta asiaa on ollut vireillä. Mutta sitten vain itse postauksen aiheeseen, josta tosiaan on jo se päälle viikko.

Syysloman lauantaina juhlistettiin aika pramealla fiilingillä Kristan 21-vuotissynttäreitä. Oli kyllä hienon paikan vuokrannut aivan keskustasta jonne porukka mahtui hyvin. Ehdottomasti parasta oli koko huoneiston kiertävä parveke, josta maisemat ainakin toiseen suuntaan olivat oikein kauniit. Sisältä myös, mutta kyllä tuo parveke sai täydet propsit. Suosittelen siis, että kannattaa pistää ihan siellä omassakin kotikaupungissa eBookersit sun muut hakuihin, kun juhlia järkkäilee.

26.10.2015c1

Oli kyllä ihana nähdä Marjuttia sekä Ilonaa myös pitkästä aikaa! Se, että kaverit lähtee opiskelemaan ympäri Suomea tekee kyllä jälleen näkemisistä aina vain parempaa. Paitsi, että olen kyllä itsessäni huomannut sen, että tuntuu niin oudolta tavallaan nähdä. Kun ei näe pitkään aikaa toista, niin ns "lämpenen hitaasti". Mutta ei sille voi mitään, niin se vain on ja tietenkin olen iloinen siitä, että nähdään, vaikka sitten harvemmin. 
26.10.2015a
// Bleiseri:Gina Tricot(Inkan) / Haalari:Gina Tricot / Nilkkurit: Inkan //

Pakko sanoa vielä, että oli ikimuistoinen ilta siinäkin mielessä, että minulla nähtiin jalassa korkoa! Yllätys että mustat, mutta yllätin jopa itseni siinä, kuinka ne minulle sopi. Ei silleen että siitä tapa tulisi, tennarit jalassa nyt ja ikuisesti. Hauskaa vaihtelua kuitenkin ja pakkohan se on sanoa, että tuohan se sellaista "ryhtiä" siihen olemukseen. 

Oli siis asia ikuistettava ja vaikka aurinko oli aivan laskemaisillaan, niin sitä vastaan taisteltiin. Tosin ei siinä kauaa jaksanut poseerata, kun halusi päästä jo ottamaan ihan rennostikkin. Ja hyvän fiiliksen sekä menon huomasi siinäkin, että jäi sitten niiden kuvien ottaminen kokonaan. Hyvä niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!