perjantai 9. lokakuuta 2015

Oma pesä

Nyt on selkeesti saatu potkua persuksille tämänkin asian suhteen. Kuten kovasti intin, niin kyllä tämä postaustahti tässä nyt vain alkaa normaaliksi palata. Arki alkaa muutenkin tasaantua näin meidänkin "kotona", joten ette päässytkään minusta eroon. Hähää! Joo...

Nyt ollaan kuitenkin nenä täynnä räkää ja paljon olisi asioita tehtävänä. Ei kiva. Mutta eihän sille voi mitään. Ja näin tavalliseentapaan ollaan siis syyslomalla nähtävästi kipeänä. Siihen on kyllä jo totuttu, mitä olisikaan lomat ilman nenän niistämistä ja kurkkukipua?

Mitäs sitten kämpälle kuuluu? Kuten snapissa (pamikyltsi) minua seuraavat sekä lähipiiri tietääkin, otettiin Inkan kanssa oikein turbovaihde päälle tämän sisutamisen suhteen. Kämppä oli heti saatava valmiin näköiseksi ja tuparit pidettiinkin kolmeviikkoa siitä, kun oli allekirjoitettu soppari. Aikamoista menoa IKEAan sekä muualle on siis ollut, mutta kaikki on todellakin ollut sen arvoista. Tämä nimittäin näyttää kodilta ja tuntuu siltä. Okei, vielä on vaikea oikeasti ymmärtää, että todella asutaan täällä, mutta muuten. Muutamia pieniä ja joku voisi jopa erehtyä sanomaan turhia asioita meiltä puuttuu. Ensiviikon jälkeen voisi kuitenkin sanoa, että valmista on, sillä tv saapuu viimein meidän ihanaan kotiimme. Alla pieni kuva päjäys omasta huoneestani.

9.10.2015 9.10.2015g

Oma huoneeni on edelliseen verrattuna sellainen soman pieni. Tosin tähän voi vahvasti vaikuttaa se, että uuteen kämppään tuli asiaan kuuluvaksi hommata myös uusi sänky. Isompi sellainen tietenkin. Huone on vielä vähän viilausta vaille valmis. Esim. katosta puuttuu lamppu. Pikku juttuja tuollaiset. Tällähetkellä elelen siis jalkalampulla, jonka olisi kyllä tarkoitus siirtyä olohuoneeseen, kun vain saisin aikaiseksi sen kattolampun laitettua. Nähtäväksi jää onko jouluna vielä sama järjestely voimassa.

9.10.2015a
9.10.2015b 9.10.2015c

Valkoinen vaatelipasto lähtikin vanhasta huoneesta mukaan. Meillä onneksi löytyy vaatehuone, joka helpotti kyllä hurjasti tuota tursuavaa lipastoa. Nyt jopa laatikot mahtuu kiinni ja vaatteet on siististi (kröhöm, ei kyllä kaikissa laatikoissa...) laitettuina. Jotenkin sellainen motivoi myös pitämään paikat siistimpänä. Yksi suuri motivaattori on varmaan kanssa se, että ei ole tuolia/sohvaa minne vaatteet voisi vain heittää. Eli plussaa siis pieni huone, jonne tuollaisille ei ole tilaa.

9.10.2015d 9.10.2015e 9.10.2015f

Oma lemppari on tietenkin tuo taulu. Pitkään mietin, että oikein tekisin seinällä jo valmiiksi oleville ruuveille. Pieni asia, mutta ai että häiritsi kyllä suunnattomasti! Sitten päähän välähti, että voisin laittaa kuvia. Ainoa ongelma oli se, että noiden kahden ruuvin välimatka oli sellaiset pienet 98cm. Ja ei vain löytynyt niin isoja kehyksiä. Ei sitten mistään, vaikka googlettelin oikein urakalla. Sitten vain IKEAn reissulla päädyin että toiseen tulisi taulu jossa kuvia ja toiseen tuo unisieppari. Se on kyllä minulle kultaakin kalliimpi. Vähän hömppä kun olen ja uskon kaikenmaailman taruihin. 

Tästä tulikin paljon pidempi postaus mitä ajattelin, joten nyt vain ruokaa nassuun, nenän niistäminen jatkuu ja pitäisi sitä kai huomiseksi vähän siivoilla. Jos jaksaa. En ole vielä päättänyt jaksaako vai ei. Leppoisat viikonloput kaikille ja ihan super ihanaa alkavaa syyslomaa niille joilla sellainen on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!