maanantai 5. lokakuuta 2015

Blvck

Nyt on megatuparit takana päin eli siis kämppä virallisesti korkattu. Loisto ilta oli pitkän ja rankan muuton jälkeen. Paljon oli porukkaa ja ruokaa sekä juotavaa riitti. Ai että. Siitä kuitenkin myöhemmin fiilistelyjä, joten eiköhän isketä suoraan postauksen aiheeseen. Nimittäin kenkiin. Turha tässä on enää toistella sitä ettei mitään nimittäin ole kuulunut...

Näitä onkin mietiskelty ja pähkäilty. Pitkään olen etsinyt jotain mustia kenkiä ja aina kun jotkut hyvät olen löytänyt niin koko tietenkin on ollut loppu. Tai sitten vastaavasti rahatilanne on niin huonolla tasolla ollut, että ei ole pystynyt ostamaan. Kunnes nyt! Ah, miten voikaan materiaalista tulla vain niin iloiseksi?

5.10.2015a
5.10.2015b
// Nike Air Max Siren: 119e //

Ai että. Ovat kyllä hyvät jalassa ja näyttävät hyvältä. Hintakaan ei ollut mikään murhe tilille, joten kiikuttelinkin ne sitten siitä kassalle. Hieman ahdistuneena tosin, sillä kun Marjutin kanssa olin niitä sovittelemassa, niin taidettiin olla ainoat asiakkaan Stadiumissa. Siinähän sitten sai parit miesmyyjät tarjoamaan asiakaspalveluaan. Ei siinä mitään jos tykkää, mutta minä pidän enemmänkin siitä, että saan ihan rauhassa katsella ja miettiä itse. Kyllä menen sitten itse kysymään jos apua tarvitsen. Tai kokoja.

Kenkiin olen kuitenkin niin tyytyväinen, että en malta odottaa niiden jalkaan saamista. Huomenna sitten odotteleekin tosin kivat asteet. Ei voi mitään, tänäänkin sinniteltiin nahkatakilla uhmakkaasti. Pakko kuitenkin todeta, että on ne talvitakit kaivetta.

Nyt nauttimaan ansaitusta koti-illasta ja vielä pitää neljä päivää jaksaa ennen syyslomaa. Tsempit muillekin syysloman odottajille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!